• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

    Γείτονας της 34χρονης ο βασικός ύποπτος της φρικτής δολοφονίας! Είναι σεσημασμένος για βιασμό και ναρκωτικά - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

    - Βρέθηκε αποτύπωμά του στον τόπο του εγκλήματος
    - Τον ανακρίνουν οι αστυνομικοί - Τον αποκαλούν "Δράκο της Ξάνθης"
    - Κάμερα τον κατέγραψε στην περιοχή λίγο πριν το φονικό

    - Η κοπέλα προσπάθησε να γλιτώσει ενώ καιγόταν. Δεν τα κατάφερε...
    - Τι λένε ο ιατροδικαστής και ο πατέρας της κοπέλας




    Οι αρχές εκτιμούν ότι από το γενετικό υλικό που έχουν πάρει από τον τόπο του εγκλήματος αλλά και τα δακτυλικά αποτυπώματα, σύντομα θα οδηγηθούν στην εξιχνίαση της πιο φρικτής υπόθεσης δολοφονίας, που απασχόλησε τα τελευταία χρόνια, την Ξάνθη...
    ΦΩΤΟ από το ThrakiToday
    ΦΩΤΟ από το ThrakiToday

    Το αποτύπωμα που οδήγησε στην προσαγωγή του 35χρονου


    Αργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι η Αστυνομία έχει βρει το δακτυλικό αποτύπωμα ενός 35χρονου, πάνω σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όπου έγινε το έγκλημα.
    Λίγο αργότερα, προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι σεσημασμένος για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών. Είναι γείτονας, στο πατρικό σπίτι της κοπέλας όπου έγιναν όλα...

    Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για διαταραγμένη προσωπικότητα, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως "δράκο της Ξάνθης", χωρίς να επιφυλάσσονται ιδιαίτερα για την ενοχή του.
    Σύμφωνα με το ThrakiToday ωστόσο, εκτός από τον 35χρονο, έχουν γίνει κι άλλες προσαγωγές για την υπόθεση, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το έγκλημα έγινε από ένα ή περισσότερα άτομα.

    Η κοπέλα πάλεψε για να σωθεί την ώρα που καιγόταν ζωντανή!


    Αυτό τουλάχιστον λένε τα τελευταία στοιχεία για την υπόθεση. Ο βασανιστής της, της χτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο, τη βίασε, την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στα γεννητικά της όργανα όταν τελικά εκείνη έπεσε αναίσθητη, της έβαλε φωτιά!
    Τότε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα απέκτησε πάλι τις αισθήσεις της και άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους. Προσπάθησε να σηκωθεί...
    Κατάφερε να μετακινηθεί μερικά μέτρα και τελικά ξεψύχησε...

    Τι είδε ο ιατροδικαστής
    Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στο ΣΚΑΪ και στον Νίκο Ευαγγελάτο, το θάνατο της Ζωής, προκάλεσε ο συνδυασμός των χτυπημάτων ή καλύτερα, των τραυμάτων.
    Τα τραύματα στο κεφάλι, εκείνα στα γεννητικά όργανα αλλά και τα εγκαύματα στο σώμα της κοπέλας "έκοψαν" το νήμα της ζωής της, στα 34 της χρόνια.



    Κάμερα κατέγραψε τον 35χρονο στην περιοχή
    Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη οπτικού υλικού από κάμερα καταστήματος που βρίσκεται στην περιοχή.
    Οι πληροφορίες λένε ότι η κάμερα, έχει καταγράψει τον 35χρονο που έχει προσαχθεί για την υπόθεση, να κινείται κοντά στο σημείο του εγκλήματος, λίγο πριν δολοφονηθεί η κοπέλα.

    "Λύγισε" ο πατέρας περιγράφοντας τις σκηνές της φρίκης
    "Δεν είχε ούτε φίλους, ούτε εραστή... Με μια φιλενάδα της έβγαινε κάθε μέρα. Ήταν καλό κορίτσι, χαμογελαστό... Με κανέναν δεν είχαμε διαφορές " είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της κοπέλας στην Τατιάνα Στεφανίδου και... ξέσπασε σε κλάματα.



    Ότι η 34χρονη Ζωή δεν είχε εχθρούς, είπε στην Αστυνομία και η φίλη της. Ο άνθρωπος που την είδε λίγα λεπτά πριν τι έγκλημα, όταν "χωρίστηκαν" δύο στενά πριν το σπίτι της, μετά από νυχτερινή διασκέδαση.


    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=182536&catid=4

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ