• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

    Ουρές για την κατάθεση πινακίδων στην Κρήτη


    Αδυναμία να συντηρήσουν τα οχήματά τους δηλώνουν οι κάτοχοι Ι.Χ.

    Χιλιάδες Κρητικοί περιμένουν υπομονετικά στις ατελείωτες ουρές για να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους ώστε να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας. Ειδικά σήμερα σημειώνεται από το πρωί πρωτοφανής συνωστισμός στις οικονομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου. Και αυτή τη χρονιά οι ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα της συντήρησης του αυτοκινήτου τους αποφάσισαν να καταθέσουν τις πινακίδες στην εφορία και να ακινητοποιήσουν το όχημα τους.

    Χαρακτηριστικό είναι πως τα τελευταία 24ωρα έχουν κατατεθεί εκατοντάδες πινακίδες και δεν αποκλείεται να σπάσει το περσινό εντυπωσιακό ρεκόρ. Οι ιδιοκτήτες που αποφάσισαν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, τα καύσιμα που χρειάζεται το αυτοκίνητο για να κινηθεί όλη τη χρονιά, τη συντήρηση του, καθώς και την ασφάλεια του.

    Έτσι αποφάσισαν να καταθέσουν τις πινακίδες και αν αλλάξει η κατάσταση θα τις ξαναπάρουν. Υπενθυμίζεται πάντως πως η διορία για να καταθέσει κάποιος πινακίδες είναι μέχρι και την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση οι ιδιοκτήτες του οχήματος θα κληθούν να πληρώσουν το τέλος κυκλοφορίας.






    Πηγή: prismanews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ