• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

    Βουδούρης για ΕΟΠΥΥ: «Έφυγα και ησύχασα»

    Δεν έλειψαν οι αιχμές για την παρούσα οικονομική κατάσταση του ΕΟΠΥΥ από τον ευχαριστήριο αποχαιρετισμό του τέως πλέον προέδρου του οργανισμού Γεράσιμου Βουδούρη.
    «Έφυγα και ησύχασα» δήλωσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο την υποχρηματοδότηση του οργανισμού και την έλλειψη πολιτικών πρωτοβουλιών για τη διάσωσή του. Όπως είπε, το ότι ο ΕΟΠΥΥ θα αντιμετώπιζε «τρομακτικά προβλήματα και μη αντιμετωπίσιμα ελλείμματα» ήταν γνωστό εξαρχής, σύμφωνα με το protothema.gr
    Όπως υποστήριξε, ο ίδιος και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να επιβάλουν τη διαφάνεια στον τρόπο της συνταγογράφησης φαρμάκων και στο σύστημα προμηθειών, αλλά όταν κάποιοι διαπίστωσαν πως όλα θα υπόκεινται σε έλεγχο και θα μειωθούν σχεδόν στο μισό οι δαπάνες υγείας, τότε πολέμησαν τον οργανισμό. «Κανένας άλλος πρόεδρος δεν έχει λάβει 80 εξώδικα σε μόλις ένα χρόνο» δήλωσε με έμφαση.
    Ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ χαρακτήρισε τον οργανισμό τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση μετά το ΕΣΥ, η οποία ανέτρεψε ότι ίσχυε μέχρι τότε στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και εμφανίστηκε πρόθυμος να βοηθήσει το νέο πρόεδρο σε ότι του ζητήσει.



    troktiko.eu

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ