• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

    NTOKOYMENTO: ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ! ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ! ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! (ΦΩΤΟ)

    ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

    Δεν ξέραμε με πόσα και με ποίον τρόπο.

    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ !!!!

    Ήταν βέβαιο ότι πρωτοφανής αυτή σπουδή με την οποίαν προσπαθούν να τελειώσουν το θέμα του ονόματος των σλαυο-βουλγάρων, καθώς και όλα αυτά που λένε τα κουμούνια, αμφισβητώντας την καταγεγραμμένην ιστορίαν, δεν μπορεί να ήταν τυχαία, ούτε ασφαλώς οι ίδιοι έχουν το μορφωτικόν επίπεδον που απαιτείται ώστε να μπορέσουν να στοιχειοθετήσουν μίαν τεραστίαν ανατροπήν των ιστορικών δεδομένων, όπως αυτή που επιχειρούν οι Σκοπιανοί και υπερθεματίζουν οι άθλιοι των αθλίων ελληνόφωνοι Αριστεροί.


    Όλοι οι λογικοί άνθρωποι αντιλαμβανόμεθα ότι πίσω από αυτά κρύβεται πολύ χρήμα, όμως δεν ξέραμε πόσο χρήμα και με ποίον τρόπο θα το ενθυλάκωναν τα κουμούνια, καθ’ ότι τα ποσά είναι μεγάλα και δεν θα μπορούσαν να εκταμιευθούν από έναν ιδιώτη επί παραδείγματι τον Σόρος.



    Τώρα ξέρουμε ότι μιλάμε γιά 11 δις και ξέρουμε και τον τρόπο.

    ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΌ.

    Έστησαν κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, παρόμοιο με τα δεκάδες που έχουν στήση μέχρι τώρα οι εβραιοσιωνιστές της ΕΕ και από τα οποία έχουν πλουτίση όλα τα πολιτικά αποβράσματα της Ελλάδος, από τον Σημίτη μέχρι και τον Τσίπρα.

    Το πρόγραμμα ονομάζεται << ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ INTERREG ΕΛΛΑΔΑ-ΠΓΔΜ 2014 -2020>> (βλέπε φωτο).

    Βάσει του προγράμματος αυτού 5 Ελληνικοί και 4 Σκοπιανοί παραμεθόριοι νομοί θα επωφεληθούν από κάποιο ποσόν.

    (Βλέπετε σχετικήν φωτο με τα αντικείμενα του προγράμματος)



    Εις την πραγματικότητα πρόκειται διά ένα ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΣ και ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ πρόγραμμα (δεν θα είναι και το πρώτο…), μέσω του οποίου μερικά δις θα εισρεύσουν εις τις τσέπες των ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

    Ο Τσίπρας και η ανώμαλη παρέα του προσπαθεί να τελειώση γρήγορα το μεγάλο κόλπο, διά να προλάβη πριν τις εκλογές να επωφεληθή από όσα μπορεί περισσότερα από τα χρήματα αυτά.ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !!!!

    Από την άλλη πλευρά τα αποβράσματα της Νέας Δημοκρατίας, αφανώς σιγοντάρουν τους αληταράδες του ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν το όνομα, διότι ξέρουν ότι δίδοντας το όνομα ο Τσίπρας, ουσιαστικώς ανοίγει τον πολιτκόν του «λάκκο» και συνεπώς ο ωφελιμιστής και πανηλίθιοςεις την πλειονότητάν του λαός, θα ανεβάση αυτούς εις την εξουσίαν, οπότε μέχρι το 2020 θα έχουν χρόνο να «ξεκοκκαλίσουν» με την άνεσίν τους τας δις ευρώ του προγράμματος.

    Δεν υποστηρίζει όμως ανοικτά την παραχώρησιν του ονόματος, διότι τότε κινδυνεύει και η ίδια με διαρροές ψήφων προς Χρυσή Αυγή και ΛΑΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΠΑΜΦΟΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    (Παλαιότερα σας είχα πη με ποιόν τρόπο τσέπωσε ο νεκρός πλέον δράκουλας τα 9 από τα 10 εκατομμύρια, τα οποία είχαν συμφωνηθή μεταξύ Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και Γκλιγκόρωφ και είχε χρηματοδοτήση Έλληνας εφοπλιστής, προκειμένου να εξαγορασθή ο δεύτερος διά να παραιτηθή από το όνομα «Μακεδονία», με αποτέλεσμα να «χαλάση η δουλειά».)

    Κώστας Λάττας

    image
    image (1) image (2) image (3)
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8-6-2018

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ