• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

    «Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναξε ο Μπαρμπαρούσης βγαίνοντας από την ΓΑΔΑ (βίντεο)

    Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος καταζητούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής το πρωί στην Πεντέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος κρυβόταν σε σπίτι φίλης του, δεν προέβαλλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, παρά ακολούθησε πειθήνια τους αστυνομικούς, όταν του το ζήτησαν. 


    Τι έγινε στη Βουλή
    Ο πρώην  βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης την Παρασκευή προέτρεψε σε στρατιωτικό πραξικόπημα και ξεσήκωσε θύελλα στη Βουλή.  Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής κάλεσε από το βήμα της Βουλής τις Ένοπλες Δυνάμεις να παρέμβουν και η ηγεσία τους να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, προκειμένου να μην υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία». Ο κ. Μπαρμπαρούσης συνέχισε να προκαλεί φωνάζοντας «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», ενώ ξεπερνώντας κάθε χυδαιότητα είπε για τον Πάνο Καμμένο: «Καμμένε, να έρθεις με φουστίτσα πάνω στο μικρό μου πόνυ...».

    Αντιμέτωπος με το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας ο Μπαρμπαρούσης
    Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας Γιώργος Καλούδης απέδωσε το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας στον μέχρι πρότινος βουλευτή της Χρυσής Αυγής για όσα ισχυρίστηκε από του βήματος της Βουλής.
    Το βίντεο με την έξοδο του Μπαρμπαρούση απο την ΓΑΔΑ. Ακούγεται να φωνάζει Η Μακεδονία είναι ελληνική. 



    pronews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ