• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

    Στέλνουν σε νεκρούς να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ!!!!!!

    Απίστευτο! Δείτε σε ποιους στέλνουν «ραβασάκια»!

    Ξεπερνάει πλέον ακόμα και τα όρια του παραλογισμού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία συνεχίζει να μας εκπλήσσει δυσάρεστα!
    Αυτή τη φορά υπό την υποταγή… των δανειστών για πιστή εφαρμογή των μέτρων, στέλνει ακόμα και ραβασάκια ΕΝΦΙΑ σε νεκρούς και φορολογούμενους χωρίς ακίνητη περιουσία.

    Κι όμως η είδηση είναι άκρως αληθινή. Την ώρα που οι Έλληνες «γονατίζουν» από τους φόρους και τα χαράτσια που έχει επιβάλλει η δήθεν αριστερή κυβέρνηση, το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να μαζέψει ζεστό χρήμα, στέλνει ειδοποιητήριο για πληρωμή ΕΝΦΙΑ σε γυναίκα που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 12 χρόνια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», η διασταύρωση στοιχείων αποδεικνύεται όμως ανύπαρκτη και από το γεγονός ότι το ακίνητο το οποίο αξιολογήθηκε και φορολογήθηκε με 165,45 ευρώ δεν υπάρχει εδώ και επτά χρόνια. Στη θέση του μάλιστα υπάρχει πολυκατοικία, καθώς οι κληρονόμοι της γυναίκας το έδωσαν αντιπαροχή!
    Ειδοποιητήρια για το χαράτσι σε πολίτες που δεν έχουν ακίνητα
    Η περίπτωση της νεκρής γυναίκας δεν είναι η μοναδική που αποδεικνύει το αλαλούμ που επικρατεί με τον ΕΝΦΙΑ. Ένας επαγγελματίας έλαβε έκπτωση 50%! Ωστόσο, ο συγκεκριμένος φορολογούμενος έχει μηδενικό Ε9, δηλαδή δεν έχει στην κατοχή του κάποιο ακίνητο. Κι όμως! Καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ, με μία «γενναία», όμως, έκπτωση! Τι άλλο θα δούμε από την κυβέρνηση άραγε;

    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ