• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

    La Burle: Το γαλλικό Τρίγωνο των Βερμούδων

    Το La Burle είναι μια ορεινή περιοχή με άγριο περιβάλλον.

    Κατέχει το ρεκόρ των ανεξήγητων αεροπορικών ατυχημάτων στη Γαλλία. Το "le Triangle de la Burle" (τρίγωνο του Burle) οριοθετείται από τα όρη Pilat και Mézenc και την πόλη Le Puy. Ονομάστηκε έτσι από τον παγωμένο αέρα που φυσά στην περιοχή, ο οποίος προκαλεί συχνά χιονοθύελλες. 


    Το 1982, μια τοπική εφημερίδα της πόλης Le Puy-en-Velay, έγραψε για το "τρίγωνο του θανάτου", όπου πάνω από 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε διάφορα αεροπορικά δυστυχήματα. Ένας αριθμός αυτών των περιστατικών συνοδεύεται με παράξενα γεγονότα και αυτό που ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι θεάσεις ΑΤΙΑ.

    Το Νοέμβριο του 1943, στην περιοχή συνετρίβη ένα βομβαρδιστικό, αφήνοντας μόνο έναν επιζώντα. Οι μάρτυρες που είδαν τη συντριβή ανέφεραν ότι το αεροπλάνο "περιβάλλονταν από ένα πλήθος μικρών πολύχρωμων φώτων". Ωστόσο, το βομβαρδιστικό πετούσε με όλα τα φώτα σβηστά, καθώς βρισκόταν σε νυχτερινή αποστολή.

    Άλλα δυστυχήματα που αναφέρονται είναι οι συντριβές δυο αγγλικών αεροπλάνων το 1963, το ένα στο Jaujac και το άλλο σε κοντινή απόσταση. Οι πιλότοι και των δυο δεν βρέθηκαν ποτέ. Το 1965, δύο F-104 έπεσαν στο Mézenc. Οι μάρτυρες υποστήριξαν ότι είδαν έξι μικρές ροζ σφαίρες στην περιοχή. Το 1971 ένα Nord 262 συνετρίβη στο Suc du Paradou. Και οι 17 επιβάτες του σκοτώθηκαν. Περιέργως, βρέθηκαν 18 πτώματα, ένα εκ των οποίων δεν αναγνωρίστηκε ποτέ.


    via 
    tiranosavros

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ