• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

    ΒΛΑΔΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ : ΑΠΟ ΤΟ «ΣΚΟΤΟΣ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ

    Ο Σιωνισμός είναι σήμερα το μεγαλύτερο σκοτεινό κύκλωμα πoυ κινεί τα νήματα της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης.
    Ο λόγος της παρουσίασης αυτού του άρθρου είναι κάποιες ενστάσεις που υπήρξαν σε προηγούμενο άρθρο σχετικά με τον ρόλο του ρώσικου πρόεδρου Βλαδιμίρ Πούτιν στην σκακιέρα των παγκοσμίων εξελίξεων.
    Ο σκοπός φυσικά δεν ήταν η μείωση του ρόλου του Πούτιν, καθώς σήμερα είναι το σημαντικότερο ανάχωμα στην επέλαση της Νέας Τάξης, αλλά η απλή διερεύνηση κάποιων άγνωστων πτυχών του παρελθόντος του και ο τρόπος εδραίωσης του στην εξουσία με τελική στροφή κατά των σιωνιστών τραπεζιτών.
    Είναι πολύ σημαντικό στην σημερινή παγκοσμία σύγκρουση να εξετάσουμε με αντικειμενικά στοιχεία κάποιο εβραϊκό παρελθόν και τον κύριο ρόλο του Ρώσου προέδρου Βλαδιμίρ Πούτιν που έχει επικηρυχτεί από την οικογένεια Ρόθσιλντ ενώ πολλοί στο Αμερικανικό Κογκρέσο ονειρεύονται να τον δουν κάποια μέρα κρεμασμένο στην κόκκινη πλατεία.
    supremecourt
    Φώτο: Το Ανώτατο Δικαστήριο στην Ιερουσαλήμ δωρίθηκε από την Ντόροθι Ρόθσιλντ και εγκαινιάστηκε το 1992. Στην κορυφή του δικαστικού κτιρίου, φαίνεται η πυραμίδα Illuminati με τον παντεπόπτη οφθαλμό του Εωσφόρου.
    Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και του Ισραήλ για να εξιστορηθούν θα χρειάζονται ολόκληροι τόμοι. Ο γνωστός αντικομουνιστής Ρώσος συγγραφέας, Αλέξανδρος Soltschenizin, έγραψε ένα αντισιωνιστικό βιβλίο με τίτλο «200 Χρόνια Μαζί», όπου αποκάλυπτε πολλές σκοτεινές πτυχές του Σιωνισμού στην Ρωσία και τον ρόλο που οι Εβραίοι έπαιξαν στην ρωσική πολιτική του 20ου αιώνα το οποίο όμως οι Εβραίοι Σιωνιστές το απαγόρεψαν στην Μεγάλη Βρετανία και ποτέ δεν μεταφράστηκε στα αγγλικά. Τι καλύτερο για την πραγματικότητα της υποταγής της πρώην Βρετανικής Αυτοκρατορίας κάτω από τα σιωνιστικά συμφέροντα.
    Σε ένα τελευταίο μας άρθρο με τον τίτλο «BLACK OUT! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» είχαμε γράψει ότι ο Πούτιν είχε στενές σχέσεις με το εβραϊκό στοιχείο χωρίς με αυτό να εννοείται ότι κινείται από τα νήματα του σιωνισμού αν και έχει πράγματι ένα σημαντικό εβραϊκό παρελθόν.
    putin-against-nwo-385x181
    Οι στενές σχέσεις του Πούτιν με το εβραϊκό στοιχείο της Ρωσίας που ήταν ένα από τα πιο ισχυρά στοιχεία, αποδεικνύονται από το γεγονός ότι πολλοί σημαντικοί του συνεργάτες και ολιγάρχες είναι εβραϊκής καταγωγής.
    Μόνο πρόσφατα από την Globalfire.tv, έχει κυκλοφορήσει και πάλι ένα άρθρο προπαγάνδας με τίτλο «Ο Πούτιν εδίωξε όλους τους εβραίους ολιγαρχίες τον τελευταίο καιρό και αγωνίζεται για ένα λόμπι Free Europe όπου παρομοιάζουν τον Πούτιν με τον Χίτλερ και ότι αυτός μισεί τους Εβραίους. Για να ισχυριστούν όμως μια τέτοια κατηγόρα θα πρέπει πρώτα να ρίξουν μια ερευνητική μάτια στους συνεργάτες του Πούτιν.
    Όλες αυτές οι ιστοσελίδες που προωθούν τέτοιες ή παρόμοιες «πληροφορίες», κρύβουν πάντα στους αναγνώστες την συνέχεια και την πραγματικότητα ότι οι ολιγάρχες έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή για τον Πούτιν και το Κρεμλίνο σήμερα.
    Σας παρουσιάζουμε εδώ τους ολιγάρχες, οι οποίοι με τη «μεγάλη ζωή» και με τις καλύτερες σχέσεις με τον Πούτιν και το Κρεμλίνο εξακολουθούν να ζουν στη Ρωσία:
    Roman Abramovich – Ρωσοβραίος ολιγάρχης , στενός φίλος του Μπόρις Γέλτσιν και οι υποστηρικτής του Πούτιν, μέλος της Δούμα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πούτιν άλλαξε το νόμο, έτσι ώστε ο Αμπράμοβιτς διορίστηκε για δεύτερη φορά τον Οκτώβριο του 2005 ως κυβερνήτης της περιφέρειας Τσουκότκα.
    Pyotr Aven – Εβραϊκής καταγωγής τραπεζίτης, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ιδιωτικής τράπεζας της Ρωσίας (Alfa Bank), συνεργάζεται στενά με τον Πούτιν όπως και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήδη από τη δεκαετία του ’90
    Oleg Deripaska – Εβραίος ολιγάρxης, Διευθύνων Σύμβουλος της RUSAL (ο μεγαλύτερος παραγωγός αλουμινίου στον κόσμο), ο Πρόεδρος της ENplus, συνδέεται στενά με το Κρεμλίνο, απόλυτος έμπιστος του Πούτιν, και πάντα στο πλευρό του Πούτιν, προσωπικός φίλος του Nαθαναήλ Ρόθσιλντ
    Leonid Fedun – Εβραίος ολιγάρχης , αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Στρατηγικής Ανάπτυξης και Ανάλυσης Επενδύσεων (LUKoil). Έλαβε από τον Πούτιν το Μετάλλιο Αξίας για ιδιοκτήτης των διαφόρων ποδοσφαιρικών συλλόγων και κύριος υποκινητής της εκστρατείας στο ρωσικό ποδόσφαιρο εναντίον «της ξενοφοβίας».
    Mikhail Fridman – Εβραίος ολιγάρχης μέλος του «Κρατικού Επιμελητηρίου» (που ιδρύθηκε από τον Πούτιν), Έχει άριστες σχέσεις με το Κρεμλίνο», ένας από τους ιδρυτές του Ρωσο-εβραϊκού Κογκρέσου
    Moshe Cantor – Εβραίος ολιγάρχης, στενός φίλος του Πούτιν. Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου, επικεφαλής της ACRON (Ρωσικός χημικός γίγαντας)
    German Khan – Εβραϊκός ολιγάρχης, μέλος του Ρωσο-εβραϊκού Συμβουλίου ο οποίος διατηρεί πολύ “καλές σχέσεις με το Κρεμλίνο”
    Αλέξανδρος Mamut – Εβραίος ολιγάρχης. Μέλος της «ρωσικής» μαφίας. Λέγεται ότι έχει μεσάζοντες για τα συμφέροντα του μέσα στην ρωσική κυβέρνηση , (όπως ο Ιγκόρ Σουβάλοφ)
    Leonid Mikhelson – Εβραίος ολιγάρχης , ιδιοκτήτης της NOVATEK (εταιρεία φυσικού αερίου). Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, το κέρδισε με συμβόλαια της GAZPROM από τον Πούτιν
    Mikhail Prokhorov – Εβραίος ολιγάρχης, Ιδιοκτήτης εργοστάσιων χρυσού και νικελίου.
    Arkady Rotenberg – Εβραίος ολιγάρχης. Συναθλητής με τον Πούτιν στο τζούντο και αδελφός του Μπόρις Rotenberg, ο οποίος είναι μεγάλος μεγιστάνας του εβραϊκού λόμπυ. Μέσω των εβραϊκών ολιγαρχιών έκανε την περιουσία του
    Eugene Shvidler – ένας άλλος Ρώσος εβραϊκής καταγωγής ολιγάρχης. Ασχολείται κυρίως με γεωργικά προϊόντα
    Viktor Vekselberg – Εβραίος ολιγάρχης που διατηρεί στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο,
    Ανατόλι Τσουμπάις – Εβραίος ολιγάρχης βασικό μέλος της κυβέρνησης Γιέλτσιν, ελέγχει τις κρατικές επιχειρήσεις και την RAOUES RUSNANA, στενός φίλος του Πούτιν,
    Sergey Kirienko – Επικεφαλής της Rosatom (ΚΕ), έχει τον έλεγχο ολόκληρου του τομέα της πυρηνικής ενέργειας στη Ρωσία,
    Mikhail Fradkov – επικεφαλής της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας FSB (KGB),
    Isaak Kalina – Eπικεφαλής της εκπαίδευσης στη Ρωσία. Εργάστηκε για την προβολή μιας «καινούργιας» εκδοχής της ιστορίας (δηλαδή κυρίως με την ιστορία του δευτέρου παγκόσμιου πολέμου, ΒΠΠ).
    Vladimir Kogan – Εβραίος και στενός φίλος του Πούτιν. Έχει διατελέσει και σε διάφορες θέσεις στη ρωσική κυβέρνηση
    Μιχαήλ Lesin – Εβραϊκής καταγωγής «ο βασιλιάς του Τύπου». Είχε σχεδιάσει την προεκλογική εκστρατεία του Πούτιν. Είναι ο επικεφαλής της RUSSIA TODAY
    Gleb Pavloskij – Εβραίος σύμβουλος του Πούτιν. Ο ίδιος έχει συμβάλει στις δημόσιες σχέσεις του Πούτιν
    Igor Yusufov – Εβραίος επιχειρηματίας. Κατείχε διάφορες θέσεις στην κυβέρνηση Πούτιν. Σήμερα είναι διευθύνων στέλεχος της GAZPROM
    Boris Spiegel – Εβραίος ολιγάρχης. Στενή σχέση με τον Πούτιν και το Κρεμλίνο. Ο ίδιος έχει συμβάλει στους νόμους κατά του ρατσισμού, οι οποίοι υλοποιούνται από τον Πούτιν.
    Ίσως όλα αυτά να προκαλούν κάποιες αντιφάσεις σχετικά με τον ρόλο του Ρώσου προέδρου. Επίσης είναι γνωστό πως έχουν προσπαθήσει τα τελευταία χρόνια να αποκρύψουν την καταγωγή του Πούτιν.
    Το γερμανικό περιοδικό PHI είχε δημοσιεύσει στις 07.05.2009, τα εξής: «Πολύ λίγα είναι γνωστά στη Γερμανία, ότι ο σημερινός Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν και ο διάδοχός του Μεντβέντεφ καταγόταν από Εβραίους». Παρόλα αυτά, αυτή η αναφορά δημοσιεύτηκε πριν από 10 χρόνια στην γερμανική εβδομαδιαία εφημερίδα (για παράδειγμα, Παρασκευή, από 3.3.2000) η οποία ήταν αρκετά γνωστή στη Γερμανία, κυρίως σε αριστερούς κύκλους.
    Έτσι λοιπόν, ο Πούτιν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «βασιλιάς των Εβραίων», καθώς έχει την υποστήριξη πολλών πλουσίων και ισχυρών Εβραίων ολιγαρχών στη Ρωσία. Παρόλα αυτά, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι αυξανόμενες καθώς στρέφεται ενάντια των Ρόθσιλντ και των υπόλοιπων μελών της ελίτ και ο ίδιος εκπροσωπεί την αντίθεση προς τους Ιλουμινάτι και τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Υπάρχει ένας εμφανής πόλεμος πλέον ανάμεσα στον Πούτιν και στον αφέντη της κεντρικής και μασονικής τράπεζας τον Ρόθσιλντ. Οι κυρώσεις στη Ρωσία, ο πόλεμος στη Συρία και η σταδιακή πτώση των τιμών του πετρελαίου συντέλεσαν ώστε η Ρωσία να γίνει φτωχότερη και οι άνθρωποι να υποφέρουν.
    Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι πως σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Νέας Τάξης. Κατά πάσα πιθανότητα κάποτε να συνεργάστηκε με αυτήν και έτσι να επέτυχε την άνοδο του στην εξουσία και να κυριαρχήσει σε μια πολύ δύσκολη χώρα όπως η Ρωσία. Σε κάποια στροφή όμως τα πράγματα χάλασαν, αναδείχτηκε η Ορθόδοξη ταυτότητα του και σήμερα βυσσοδομεί ο πόλεμος εναντίον του.
    putin.orthodoxy
    Ακόμη, ο ίδιος είναι πολύ ισχυρά επηρεασμένος από τρεις εθνικιστές φιλοσόφους του 19ου αιώνα και επέβαλε τους διοικητές του να διαβάσουν τα έργα τους: τον Νικόλαο Μπερδιάγιεφ, Βλαντιμίρ Σολόβιεφ και Ιβάν Ίλιτς. Ο Μπερδιάγεφ μάλιστα είχε γράψει ότι «η Ρωσική μεσσιανική ιδέα πάντα εξύψωνε τη Ρωσία σαν χώρα η οποία θα βοηθούσε στη λύση των προβλημάτων της ανθρωπότητας»
    bnprodjwarputin
    Τέλος, μέσα όλες τις σκοτεινές δυνάμεις που σήμερα μας κυβερνούν. ο Πούτιν είναι το μόνο φώς και η μόνη ελπίδα για μας τους ορθόδοξους και για την πατρίδα μας γενικά κάτι το οποίο έχει προφητευτεί και από άγιους πατέρες. Ο άγιος Πάτερ Παϊσιος χαρακτηριστικά είχε προβλέψει ότι η Ρωσία θα πολεμήσει τη Δύση έχοντας πολλούς συμμάχους στο πλευρό της.
    Είναι ίσως συγκλονιστικό, αλλά σε αντίθεση με τους περισσότερους πολιτικούς αρχηγούς της Δύσης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο μοναδικός ο οποίος είναι αφιερωμένος στην πολιτισμική αυτοσυντήρηση των Ευρωπαϊκών παραδόσεων, των φυλών καθώς και της διατήρησης του χριστιανισμού.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ