• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

    Μυστήριο με 1000 στρατιωτικά οχήματα στον Πειραιά;

    Αποκαλύπτουμε : Τίνος ήταν τα 1000 στρατιωτικά οχήματα στον Πειραιά – Πότε τα «εξαφάνισαν» – Από που έρχονται και που πηγαίνουν!!!
    Σήμερα το πρωί (17/9/2016) σας αποκαλύψαμε ότι χθες στο λιμάνι του Πειραιά (προβλήτα Κερατσινίου) είχαν φθάσει (ακόμα δεν έχουμε μάθει τον τρόπο) περίπου 1000 στρατιωτικά οχήματα.

    Οι αναγνώστες της Λάλητρις σήμερα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στην πρόσκληση μου να ψάξουμε και να βγάλουμε στο φως περισσότερες πληροφορίες ανταποκρίθηκαν αρκετοί. Πρώτα ευχαριστώ τον κάτοικο και φίλο της περιοχής που μετέβη στην περιοχή και έβγαλε φωτογραφίες από την μαζική απομάκρυνση των στρατιωτικών οχημάτων. Δεύτερον για τον φίλο που έκανε την απαιτούμενη έρευνα με βάση και τις εμπειρίες του και μας αποκάλυψε την χώρα και την προέλευση των οχημάτων και τρίτον φίλο εργαζόμενο στην περιοχή που διείσδυσε στο λιμάνι και έμαθε από που ήρθαν και για που κατευθύνονται .
    Καταρχήν διαπιστώθηκε ότι τα οχήματα είναι Αμερικάνικα, των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Όλα τα οχήματα επιβιβάσθηκαν σε πλοίο χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστηκά και χωρίς να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε με 100% ακρίβεια τον τελικό προορισμό. Στο λιμάνι εργάτες άκουσαν να λένε ότι πάνε για Λιβύη, αλλά αυτό δεν εξακριβώθηκε.
    Τα οχήματα της KFOR αλλά και όλων των στρατών, μετακινούνται με RO-RO charter vessels που είναι οχηματαγωγά πλοία ναυλωμένα ειδικά για αυτό το σκοπό, για να μη μαθαίνει κανείς τον προορισμό.
    Τα οχήματα απ΄όσα άκουσε ο πληροφοριοδότη μας προέρχονται από την δύναμη ΚFOR του Κοσσόβου, στα οποία έγινε ένα χρωματικό λιφτινγκ (παραλλαγή ερήμου).
    Μέχρι την ώρα που ο πληροφοριοδότης μας αποχώρησε από το λιμάνι είχαν φορτωθεί σχεδόν όλα τα οχήματα.
    Οι τύποι των περισσοτέρων οχημάτων είναι οi παρακάτω:
    Μυστήριο με 1000 στρατιωτικά οχήματα στον Πειραιά;Μυστήριο με 1000 στρατιωτικά οχήματα στον Πειραιά;
    Τα περισσότερα οχήματα ήταν φορτηγά και μεταφοράς προσωπικού. Υπήρχαν και περίπου 20-25 οχήματα τα οποία ήταν σκεπασμένα και δεν κατέστη δυνατή η διευκρίνηση του τύπου τους.
    Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δείχνει την μαζική απομάκρυνση – φόρτωση τους…
    Μυστήριο με 1000 στρατιωτικά οχήματα στον Πειραιά;Μυστήριο με 1000 στρατιωτικά οχήματα στον Πειραιά;
    diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ