• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

    ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! Αν θέλετε να ζήσετε, τέρμα το....σεξ

    Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση σχετικά με τον ιό Ζίκα από τις αμερικάνικες αρχές υγείας του Ντάλας ότι ο επικίνδυνος μπορεί να μεταδοθεί και με τη σεξουαλική επαφή, το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Ασθενειών (CDC) συστήνει αποχή από το σεξ....
    Οι ειδικοί του CDC λοιπόν λένε πως οι άνδρες που έχουν ταξιδέψει στις περιοχές που έχουν πληγεί από τον ιό Ζίκα πρέπει να μην έρχονται σε ερωτική επαφή με τις έγκυες συντρόφους τους κατά τη διάρκεια της κύησης. 
    Επισημαίνεται ότι ο κύριος τρόπος μετάδοσης είναι το τσίμπημα από το κουνούπι, αλλά σε μία προσπάθεια να αποτραπεί περαιτέρω μετάδοση καλούνται οι πολίτες, σε αποχή από το σεξ ή σε σωστή χρήση του προφυλακτικού. Το αρμαόδιο κέντρο αναφέρει πως τα στοιχεία για τη σεξουαλική μετάδοση βασίζονται σε τρία κρούσματα. 
    Το πρώτο κρούσμα είναι πιθανό να σημειώθηκε από σεξουαλική επαφή από άνδρα σε γυναίκα, πριν ο άνδρας εμφανίσει τα πρώτα συμπτώματα και το δεύτερο είναι αυτό που καταγράφηκε στο Ντάλας κατά το οποίο ένας άνδρας που είχε ταξιδέψει στη Βενεζουέλα μετέδωσε τον ιό στη σύντροφό του και το τρίτο που εντοπίστηκε στο σπέρμα άνδρα, ο οποίος εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα από δύο ως δέκα εβδομάδες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό. Γενικά η χρήση προφυλακτικών είναι απαραίτητη για την προφύλαξη της υγείας! 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ