• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

    Προωθείται ο Αντίχριστος σε παγκόσμια δημοσκόπηση;

    Αυτή τη στιγμή διεξάγεται μια παγκόσμια δημοσκόπηση για το ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα του παγκόσμιου κινήματος avaaz για το 2016.
    Όπως φαίνεται στην πρώτη σελίδα της έρευνας προτείνει μια λίστα από θέματα και καλείται ο ερωτώμενος να διαλέξει τα 5 σημαντικότερα που θεωρεί ότι πρέπει να προωθήσει το εν λόγω κίνημα.
    Ετήσια δημοσκόπηση 2016 (link)
    Σ' ευχαριστούμε που συμμετέχεις στη δημοσκόπηση! Θα σου πάρει μόνο λίγα λεπτά και είναι μια ευκαιρία για όλους και όλες μας να αποφασίσουμε μαζί τα επόμενα βήματα του παγκόσμιου κινήματός μας για το 2016.
    1. Προτεραιότητες εκστρατειών: Σε ποια θέματα πρέπει να εστιάσουμε το 2016; Ο πλανήτης μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ας δώσουμε προτεραιότητα σε όσα χρειάζονται σκληρή δουλειά φέτος. Επίλεξε τα 5 σημαντικότερα ζητήματα για εσένα από την παρακάτω λίστα:
    Να νικήσουμε το ISIS με την αγάπη - Δημιουργία εκστρατειών για να καταπολεμήσουμε το μίσος, τον φόβο, τη βία και την ξενοφοβία που σπέρνουν το ISIS και οι εξτρεμιστές όλων των πλευρών, με όπλα μας την αλληλεγγύης, την ανθρωπιά και ενότητα.
    Τέλος στην παντοδυναμία της Monsanto - Διερευνώντας, ξεσκεπάζοντας και απελευθερώνοντας τις νομοθεσίες για τα τρόφιμα και τη γεωργία από τα δεσμά της πολυεθνικής, ώστε η υγεία μας και το περιβάλλον να είναι πάνω από τα κέρδη.
    Ειρήνη στη Συρία - Εκστρατεία για να σταματήσει η ωμή βία του συριακού καθεστώτος και όλων των εμπόλεμων μερών προς τις άμαχες οικογένειες της Συρίας και για να κάνουμε τη φωνή του λαού να ακουστεί στις διεθνείς ειρηνευτικές συνομιλίες.
    Να σώσουμε τους ελέφαντες - Κυνηγώντας τους λαθροθήρες ελεφάντων και άλλων απειλούμενων ειδών, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη και κάνοντας τα μπιμπελό από ελεφαντόδοντο εκτός μόδας.
    Προστασία του Αμαζονίου - Συνεργασία με τους ιθαγενείς πληθυσμούς και τις κυβερνήσεις της Βραζιλίας, της Κολομβίας και της Βενεζουέλας για να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο προστατευόμενο τροπικό δάσος του κόσμου.
    Σύγχρονη δουλεία - Έμφαση σε προβληματικές χώρες, όπως η Μαυριτανία, η Ταϊλάνδη, η Ινδία και το Κατάρ, στήριξη όσων αγωνίζονται για την κατάργησης της δουλείας και αξιοποίηση νομικών μέσων και πολιτικών τακτικών για την αντιμετώπιση της δουλείας και του δουλεμπορίου.
    Ελευθερία του Διαδικτύου - Εκστρατεία για να παραμείνει το διαδίκτυο προσβάσιμο, δωρεάν και ασφαλές απέναντι στην εξαγορά του από εταιρείες ή κυβερνήσεις..
    Καταπολέμηση της διαφθοράς στις ΗΠΑ - Κινητοποίηση για να σταματήσουμε τη χρηματοδότηση της φετινής προεκλογικής εκστρατείας από πολυεθνικές και συμφέροντα.
    Καταπολέμηση της οικονομικής ανισότητας - Απομυθοποίηση και αντίσταση στις πολιτικές λιτότητας και υποστήριξη εκστρατειών για την εξάλειψη της φτώχειας και της οικονομικής αδικίας.
    Στήριξη στις γυναίκες - Εκστρατεία για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και για τη λήψη μέτρων ενάντια στην καταπίεση, που θα δώσουν στις γυναίκες του κόσμου τη δυνατότητα να διαμορφώνουν μόνες τους τη ζωή τους.
    Να καλωσορίσουμε τους πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο - Άσκηση πίεσης για τη νέα ΕΕ του 21ου αιώνα και για διεθνές σχέδιο παροχής προστασίας στον πρωτοφανή αριθμό των 60.000.000 προσφύγων που αναζητούν καταφύγιο.
    Παγκόσμιος ηγέτης των λαών - Παγκόσμια εκστρατεία πολιτών για να εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς και για να καταπολεμήσουμε το παζάρεμα που κάνουν οι πλούσιες χώρες με τις θέσεις στον ΟΗΕ.
    Κανένα παιδί χωρίς παιδεία - Εξεύρεση πόρων και πολιτική πίεση, έτσι ώστε τα παιδιά που δεν πηγαίνουν σχολείο -κυρίως εξαιτίας πολέμων ή φυσικών καταστροφών- να λάβουν μόρφωση.
    Τέλος στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών - Αυτή η αποτυχημένη πολιτική πρόκειται να επανεξεταστεί την άνοιξη από τον ΟΗΕ. Αν υπάρξει μαζική πίεση από τους πολίτες, οι κυβερνήσεις ίσως περάσουν από τον αντιπαραγωγικό πόλεμο κατά των ναρκωτικών στις μεταρρυθμίσεις και τη θέσπιση κανονισμών.
    Εφαρμογή της συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα - Πίεση για να σταματήσουμε τις κρατικές επιχορηγήσεις στη βρώμικη ενέργεια και την εξόρυξη ορυκτών καυσίμων και αγώνας για να στηρίξουμε επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
    Ελευθερία για την Παλαιστίνη - Εκστρατεία για την απελευθέρωση παιδιών από την Παλαιστίνη που κρατούνται σε φυλακές του Ισραήλ και για τη δημιουργία ενός μαζικού, ειρηνικού παγκόσμιου κινήματος για αντίσταση στην κατοχή.
    Προστασία των θαλασσών - Άσκηση πίεσης για τη δημιουργία θαλάσσιων καταφυγίων μεγάλης κλίμακας και για μια συνθήκη που θα προστατεύσει τις ανοιχτές θάλασσες, ώστε να σταματήσει η λεηλασία τους και να αναγεννηθούν.
    Υπάρχει κάτι ύποπτο;
    Ναι είναι η απάντηση!!!!!!! προσέξατε πως πασάρουν τον Αντίχριστο ως τον παγκόσμιο ηγέτη των λαών που θα έρθει να λύσει τα προβλήματα στη θέση των πλούσιων χωρών που κάνουν ό,τι θέλουν??? έτσι σιγά - σιγά μπαίνει στο υποσυνείδητο του παγκόσμιου γκρι λαού ότι τα προβλήματα είναι παγκόσμια και ως τέτοια χρειάζονται παγκόσμιες λύσεις που θα τις δώσει ποιος άλλος??? ο παγκόσμιος ηγέτης- Αντίχριστος φυσικά....
    παράλληλα ανάμεσα στα άλλα θέματα δεσπόζουν επίσης θέματα που αφορούν την Ατζέντα 21, την αλλοίωση και σταδιακή εξάλειψη του λευκού χριστιανικού πληθυσμού μέσω του προσφυγικού και η ΝΑΤΟική επέμβαση στο Ισραήλ.
    Έτσι για να μην μας πιάνουν κορόιδα!!!!!!!!!!
    αλλά ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ....
    Asclepius
    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ