• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

    Διορισμών συνέχεια…από τον ΣΥΡΙΖΑ: Η γυναίκα του σκηνοθέτη του Τσίπρα τοποθετήθηκε στο γραφείο του Δρίτσα

    Το «πάρτυ» των διορισμών στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, και παρά τις «κορώνες» των κυβερνητικών στελεχών και του ίδιου του πρωθυπουργού για εξάλειψη του κομματικού κράτους.
    Ειδικότερα, πριν από λίγες ώρες ήρθαν στο φως πληροφορίες με βάση τις οποίες η σύζυγος του σκηνοθέτη του κ. Τσίπρα, διορίστηκε, στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα.
    Ο λόγος για την Αθηνά Μαράκη, η οποία είναι σύζυγος του σκηνοθέτη της ΕΡΤ Μανώλη Παπανικήτα, ο οποίος από το 2012 και μετά, όταν κάλυψε το πολυήμερο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Λατινική Αμερική, έχει καταφέρει να γίνει η «σκιά» του πρωθυπουργού μια και έγινε ο άνθρωπος που επιμελείται την τηλεοπτική του εικόνα σε όλες τις ενφανίσεις του από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις μέχρι τις επισκέψεις εντός και εκτός της Ελλάδας.
    Όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση, η κ. Μαράκη, από τις 9 Δεκεμβρίου 2015 προσφέρει τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες της με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων του υπουργείου Ναυτιλίας “για την κάλυψη των επειγουσών και επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών του γραφείου αυτού”.

    ts_11
    tsi1_1

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ