• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

    Ντουμπάι: Μεγάλη πυρκαγιά σε πολυτελές ξενοδοχεί pronewsο - Καίει σε 20 ορόφους [φωτό, βίντεο] [upd2]


    της Χριστίνας Φλάσκου
    Μεγάλη φωτιά ξέσπασε παραμονή Πρωτοχρονιάς σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Πρόκειται για το «The Address Hotel» που βρίσκεται κοντά στον πύργο Μπουρτζ Χαλίφα, το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο, όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση εν όψει της αλλαγής του χρόνου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιούνταν ένα σόου φαντασμαγορικών πυροτεχνημάτων. 

    Η πυρκαγιά καίει σε 20 από τους 63 ορόφους του πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Άγνωστα για την ώρα παραμένουν και τα αίτια που προκάλεσαν τις πύρινες γλώσσες. 
    Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές που μεταδίδονται, η φωτιά ξέσπασε σε ένα από τα μπαλκόνια στον 52ο όροφο του κτηρίου και εξαπλώθηκε γρήγορα. Άμεση ήταν η αντίδραση της Πυροσβεστικής, η οποία έσπευσε στην περιοχή δίνοντας μάχη με τις φλόγες.  Ο ενημερωτικός ιστότοπος gulfnews.com μεταδίδει ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Αραμπίγια ανέφερε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες και ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν κανονικά.
    Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η κυβέρνηση του Ντουμπάι στην οποία αναφέρει: «Φωτιά έχει αναφερθεί στο “Address Downtown Hotel”. Οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται επί τόπου για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό γρήγορα και με ασφάλεια». 





    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ