• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

    Απίστευτο! Βρετανός είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει την αστυνομία πριν κάνει έρωτα...

    Ένας Βρετανός είναι νομικά υποχρεωμένος να ενημερώσει τουλάχιστον...
    ένα 24ωρο νωρίτερα την τοπική αστυνομία εάν σχεδιάζει να κάνει ερωτα, παρέχοντας μάλιστα τα λεπτομερή στοιχεία της υποψήφιας παρτενέρ του.


    Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, εις βάρος του συγκεκριμένου άνδρα από την περιοχή Γιορκ (του οποίου το όνομα δεν μπορεί να αποκαλυφθεί για ευνόητους λόγους) έχει εκδοθεί μια προσωρινή Εντολή Ερωτικού Κινδύνου , η οποία επιβάλλει κάποιους περιορισμούς που διέπουν την ερωτικη του δραστηριότητα.

    Με βάση αυτήν την εντολή, ο Βρετανός θα πρέπει να ειδοποιεί έγκαιρα τις αρχές για τα σχέδιά του να έρθει σε ερωτική επαφή με την παρτενέρ της επιλογής του, παρέχοντας μάλιστα το όνομά της, τη διεύθυνσή της και την ημερομηνία γέννησής της στον αρμόδιο αστυνομικό. Επίσης θα πρέπει να ενημερώνει την αστυνομία κάθε φορά που αποκτά μια καινούργια συσκευή που μπορεί να συνδεθεί online.

    Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, παρόλο που η συγκεκριμένη εντολή είναι προσωρινή, το δικαστήριο θα συνεδριάσει το Μάιο για να αποφασίσει εάν θα παρατείνει την SRO για δύο ακόμη χρόνια. Όσο για τις κυρώσεις που αντιμετωπίζει κάποιος αν παραβιάσει μια τέτοια εντολή, αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν μέχρι και ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

    Σύμφωνα με τη Sun, οι συγκεκριμένες εντολές εκδίδονται εις βάρος ατόμων που θεωρούνται μεν επικίνδυνα για τη διάπραξη ενός αδικήματος, αλλά δεν έχουν καταδικαστεί για ερωτικα εγκλήματα. Κατά την άποψη της Sarah Green, εκπρόσωπο της οργάνωσης End Violence Against Women, οι SRO συμβάλλουν στον να προστατευθούν πιθανά θύματα.


    tro-ma-ktiko

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ