• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

    kairos: Ο «The Big One » που ποτέ δεν ήρθε…

    Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
    Τελικά έχουν πολύ πλάκα…
    Και τους ευχαριστούμε γιατί πάντοτε μας δικαιώνουν και κερδίζουμε μέρα με την μέρα περισσότερους αναγνώστες…
    Επί πέντε ημέρες, ειδικά στον SKAI, όποτε έκανα το λάθος και έβλεπα τηλεόραση έβλεπα και τον περίοπτο τίτλο «OTHE BIG ONE έρχεται…»
    Η αρχή όπως πάντα έγινε από το greek weather, αλλά μετά πήραν τη σκυτάλη οι πάντες. Μεταξύ αυτών και εμείς, αλλά ευτυχώς όταν το ψάξαμε λίγο παραπάνω το θέμα, είδαμε ότι τελικά το όλο θέμα ήταν μούφα…

    Σε άρθρο που ανεβάσαμε το Σάββατο μεταδώσαμε και τα στοιχεία των ξένων μετεωρολογικών υπηρεσιών και κυρίως του Αμερικάνικου, όπου δεν υπήρχαν περίεργα στοιχεία που να δείχνουν ακραία φαινόμενα, αν και για να είμαστε ειλικρινείς κάπου διστάσατε να σας πούμε να πούμε ευθέως ότι μας έχουν μπαρουφιάσει, γιατί με τον καιρό δεν είναι να παίζουμε, όπως απέδειξε και το μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό στις Σέρρες.
    Πάντως  το χιόνι στο βουνό  ή και στα πεδινά της Βόρειας Ελλάδας τέλη Γενάρη δεν το λες ακραίο φαινόμενο, αλλά μάλλον συνηθισμένο.
    Πάντως για άλλη μια φορά η κακοκαιρία δεν ήρθε και αντίθετα χτυπά αλύπητα την γειτονική Τουρκία, στην οποία χιλιάδες χωριά έχουν αποκλεισθεί και εκφράζονται φόβοι για πολλούς νεκρούς.
    Υπόψη ότι από σήμερα η Τουρκία θα δεχθεί και επιπλέον τεράστιες ποσότητες χιονιού και θα έχει ΠΟΛΥ μεγάλο πρόβλημα…

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ