• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

    Ανατριχίλα: Τι καθυστερεί τη νεκροψία στο κατεψυγμένο πτώμα στην Καλλιθέα

    Νέα στοιχεία φέρνουν μέρα με τη μέρα στο φως οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με το πτώμα του 65 συνταξιούχου ναυτικού που βρέθηκε την Τρίτη (12/01/2016) σε καταψύκτη διαμερίσματος στην οδό Ευαγγελιστρίας, στην Καλλιθέα.
    Οι Αρχές επικεντρώνουν πλέον τις έρευνες και σε ένα νέο πρόσωπο εκτός από την 45χρονη Βουλγάρα, με την οποία συζούσε ο άτυχος συνταξιούχος ναυτικός. Τον 27χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο. 
    Αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί για να λύσουν το παζλ της υπόθεσης είναι τα στοιχεία που θα προκύψουν από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Ωστόσο, η νεκροψία δεν μπορεί ακόμα να γίνει ακόμα, καθώς δεν έχει ξεπαγώσει το πτώμα του 65χρονου.
    Το θύμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση μέσα στον καταψύκτη, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο με μονωτική ταινία, ενώ οι δράστες το είχαν καλύψει με σεντόνι. Παράλληλα, υπήρχαν κηλίδες αίματος στο σημείο. Η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το πτώμα βρισκόταν στον καταψύκτη εδώ και έναν χρόνο, περίπου.
    Σημειώνεται ότι η 45χρονη έφυγε από την Ελλάδα, για τη Βουλγαρία, μαζί με το ανήλικο παιδί της, λίγες ημέρες πριν να δηλωθεί η εξαφάνιση του 65χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο. Το ίδιο πρόσωπο είπε στην αστυνομία ότι λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τις καταθέσεις που είχε το θύμα σε τράπεζα.
    Η αστυνομία, που εκτιμά ότι η 45χρονη και ο 27χρονος γιος της βρίσκονται στη Βουλγαρία, έχει ενημερώσει σχετικά την Ιντερπόλ.
    Υπενθυμίζεται, ότι το πτώμα του άτυχου άνδρα είδε, προχθές το μεσημέρι, δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην υπήκοο Βουλγαρίας, που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. Ο δικαστικός επιμελητής, που βρήκε την πόρτα ανοιχτή, μπήκε στο διαμέρισμα, όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ