• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

    Χίλαρι: Θα πω την αλήθεια για τους εξωγήινους αν εκλεγώ Πρόεδρος των ΗΠΑ

    Η υποψήφια για το χρίσμα των δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον έδωσε υπόσχεση ότι θα φτάσει μέχρι τέλους στο θέμα των εξωγηίνων και θα αποκαλύψει την αλήθεια στους πολίτες.
    Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, προχώρησε σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και ανέφερε πως ίσως εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας.
    Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της στο New Hampshire ερωτήθηκε από δημοσιογράφο της «Daily Sun» σχετικά με την ύπαρξη των UFO, με την ίδια να απαντά πως «πρόκειται να φτάσει στην πηγή της αλήθειας».
    Η Κλίντον ανακοίνωσε πως αν εκλεγεί σχεδιάζει την άμεση έναρξη έρευνας για το τι τελικά κρύβεται πίσω από τις ερμητικά κλειστές πύλες της απόρρητης περιοχής 51 στη Νεβάδα -όπου κατά καιρούς εμφανίζονται πληροφορίες για την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων.
    section51
    Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, John Podesta, στο παρελθόν απασχόλησε τα ΜΜΕ, καθώς είχε κάνει έκκληση να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν τα UFO στο κοινό, λέγοντας «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια». Επίσης, πριν ένα χρόνο είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως αισθανόταν τύψεις επειδή την περασμένη χρονιά δεν εξασφάλισε την δημοσίευση των εν λόγω αρχείων πριν αποσυρθεί. Ο Podesta ήταν διευθυντής προσωπικού του Μπιλ Κλίντον, κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ είναι και σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα.
    Σε περσινή του συνέντευξή ο Μπίλ Κλίντον, σχολίασε πως δεν θα του έκανε εντύπωση μια ενδεχόμενη επίσκεψη από εξωγήινους, ενώ αναφορικά με την Περιοχή 51 δήλωσε πως: «Δεν υπάρχει κανένας εξωγήινος εκεί». Κατά τη θητεία του Κλίντον, το 1993 ο Αμερικανός μεγιστάνας Laurance Rockefeller τον είχε προσκαλέσει να δημοσιεύσει στο κοινό οποιαδήποτε αρχεία υπήρχαν σχετικά με την εξωγήινη ζωή.

    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ