• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

    Μπορούμε να μη πληρώσουμε

    α) Τράπεζες: ότι δάνεια έχουμε δεν τα πληρώνουμε διότι δε μας δάνεισαν κάτι που είχαν αλλά τα ψηφιακά λεφτά που δημιουργήθηκαν με την υπογραφή μας στη σύμβαση του δανείου.

    β) ΔΕΚΟ (ρεύμα και νερό): με βάση το Σύνταγμα το κράτος είναι υποχρεωμένο να

    προστατεύει τη ζωή των ελλήνων. Άρα αν υποθέσουμε πως κάποιος με 3 παιδιά μείνει άνεργος και δεν έχει λεφτά για να πληρώσει το ρεύμα και νερό τι θα γίνει, θα πρέπει να πεθάνουν τα παιδιά του; Ακόμη και να έχει λεφτά αυτά τα βασικά οφείλει να του τα διασφαλίζει το κράτος διότι χωρίς αυτά κινδυνεύει η ζωή του (π.χ. το χειμώνα χωρίς ρεύμα θα παγώσεις και θα πεθάνεις και το καλοκαίρι χωρίς νερό πάλι θα πάθεις αφυδάτωση και θα πεθάνεις).
    γ) Εφορία: Το κράτος που ονομάζεται Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, δηλαδή είναι σα να είμαστε όλοι μας (οι Έλληνες) μέτοχοι σε μια εταιρία (Ελλάδα). Ένα μέρος λοιπόν από τα έσοδα που δημιουργεί το κράτος ανήκει σε μας προσωπικά και μπορούμε να το κάνουμε ότι θέλουμε. Εμείς καλή τη πίστη ψηφίζουμε εκπροσώπους στη Βουλή και στο Δήμο οι οποίοι διαχειρίζονται αυτά τα έσοδα για λογαριασμό μας. Αν θέλουμε μπορούμε λοιπόν να ζητήσουμε οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ ή η εφορία μας να πληρώνεται-συμψηφίζεται από το ποσό που μας αντιστοιχεί το οποίο είναι τεράστιο να είστε βέβαιοι. Ή ίσως θα μπορούσαμε να αρνηθούμε να τους έχουμε ως εκπροσώπους και να απαιτήσουμε να μας καταβάλλουν το μερίδιό μας από τα έσοδα της Ελλάδας και θα το διαχειριστούμε μόνοι μας απευθείας χωρις τη χρήση των εκπροσώπων μας (απολύουμε δηλαδή τους βουλευτές και τους δημάρχους).

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ, ΤΙ ΘΛΙΒΕΡΟ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    αναγνωστης


    ksipnistere.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ