• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

    Μαρτυρίες θυμάτων των σεξουαλικών επιθέσεων από λαθρομετανάστες στην Κολωνία: "Με περικύκλωσαν 30 άνδρες..."

    Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των γυναικών που έπεσαν θύματα σεξουαλικών επιθέσεων την παραμονή της Πρωτοχρονίας στην Κολωνία, από ομάδες ατόμων αραβικής και αφρικανικής καταγωγής. 
    «Μου έβαλαν ένα πυροτέχνημα στην κουκούλα»
    Η Τζένη (μόνο το μικρό της όνομα είναι γνωστό) υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν έβαλαν ένα αναμμένο πυροτέχνημα μέσα στην κουκούλα του μπουφάν που φορούσε. «Ακουσα ένα δυνατό ήχο και ένιωσα μια φλόγα στην κουκούλα μου.
    Προσπάθησα να βγάλω το πυροτέχνημα από την κουκούλα μου αλλά μου γλίστρησε και πήρε φωτιά το μπουφάν. Οι ουλές που δημιούργησαν τα εγκαύματα δεν πρόκειται να φύγουν, θα μείνουν για πάντα. Ημουν τυχερή που το πυροτέχνημα δεν εξερράγη», είπε χαρακτηριστικά. 
    H νεαρή Τζένη
    «Αρχισαν να με αγγίζουν ανάμεσα στα πόδια»
    Μια άλλη γυναίκα, επίσης θύμα των ανδρών αυτών, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει κανένα στοιχείο της ταυτότητάς της μιλώντας στο Euronews είπε: «Αρχισαν να με αγγίζουν ανάμεσα στα πόδια, το ίδιο έκαναν και στις φίλες μου. Ο φίλος μου προσπάθησε να με τραβήξει μακριά τους, να με σώσει. Με είχε περικυκλώσει μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανδρών, 30 με 40 άτομα». 
    Δεξιά στη φωτογραφία ένα από τα θύματα των επιθέσεων 
    «Οι δράστες ήταν αγριεμένοι, γεμάτοι θυμό»
    Ενα από τα πρώτα θύματα των πρωτοφανών αυτών επιθέσεων που δέχθηκαν να μιλήσουν δημοσίως, ήταν η 18χρονη που είναι γνωστή μόνο με το μικρό της όνομα, Μισέλ. Η νεαρή ανέφερε ότι ξαφνικά περικύκλωσαν αυτήν και τις φίλες της 30 αγριεμένοι άνδρες οι οποίοι άρχισαν να την αγγίζουν σε όλο της το σώμα. Στη συνέχεια τις λήστεψαν και εξαφανίστηκαν. 
    «Ημασταν μια παρέα 11 γυναικών. Ηταν γύρω στις 23:00 όταν φθάσαμε με το τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό. Θέλαμε να πάμε στο κέντρο για να δούμε τα πυροτεχνήματα που θα έπεφταν κατά την αλλαγή του χρόνου. Εκείνη τη στιγμή ήταν και η πρώτη φορά που παρατηρήσαμε αυτές τις ομάδες ανδρών.
    Φθάσαμε περπατώντας στον καθεδρικό ναό και κατευθυνθήκαμε προς το μουσείο Ludwig όπου θα γινόταν η κεντρική εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου και ήταν και το καλύτερο μέρος για να δούμε τα πυροτεχνήματα. Ξαφνικά, όμως, μας περικύκλωσε μια ομάδα 20 με 30 ανδρών.
    Καθώς αντιληφθήκαμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει πιαστήκαμε όλες από τα χέρια. Οι δράστες ήταν αγριεμένοι, γεμάτοι θυμό. Αρχισαν να μας αγγίζουν παντού, σε όλο μας το σώμα. Εμείς προσπαθούσαμε να τους ξεφύγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ταυτόχρονα προσπαθούσαμε να μετρηθούμε, να δούμε μην έχουν αρπάξει καμιά κοπέλα από την παρέα. Μετά καταλάβαμε ότι μας είχαν κλέψει από τις τσέπες μας ότι υπήρχε σε αυτές». 
    Η 18χρονη θύμα των επιθέσεων 

    pronews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ