• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

    Νέα «μόδα» στην Κίνα: Γυναίκες αγοράζουν sex dolls στους άντρες τους SHARE

    Νέα τάση έχει δημιουργηθεί στην Κίνα, πλουτίζοντας τους ιδιοκτήτες των sex shops. Στη μεγάλη χώρα της Ασίας, οι χρόνια παντρεμένες γυναίκες που δεν έχουν διάθεση για ερωτικά παιχνίδια λόγω ηλικίας, αγοράζουν… sex dolls στους συζύγους τους, προκειμένου να ικανοποιούν τις ορμές τους.
    Ίσως το όλο εγχείρημα να ακούγεται λίγο «extreme», ωστόσο οι Κινέζες δεν πτοούνται, αλλά ούτε μάλλον και οι σύντροφοί τους.
    Το φαινόμενο έχει εξελιχθεί αρκετά στο συγκεκριμένο τομέα, καθώς η βιομηχανία παραγωγής sex dolls έχει αυξήσει στο μέγιστο τις επιδόσεις της και ι μετά βίας καταφέρνει να καλύψει τις ανάγκες από τη ζήτηση!

    Τα sex shops έχουν πολλαπλασιαστεί, ξεπερνώντας σε σύνολο τα 2.000 καταστήματα. Χαρακτηριστικά της νέας μόδας που έχει δημιουργηθεί στην Κίνα, είναι τα στοιχεία που προέρχονται από μία και μόνο βιομηχανία, η οποία όταν ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1998 πουλούσε 100 κούκλες τον μήνα, ενώ τώρα έχει φτάσει τις 1.000! Το 2015, μία μόλις επιχείρηση διέθεσε περισσότερες από 10.000 κούκλες προς πώληση.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ