• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ - Ο πόλεμος ευρώ - δολαρίου και η καταστροφή μας στην Ευρωζώνη

    Η επιλογή της δραχμής σκοπίμως απεικονίστηκε στη Λαϊκή Ενότητα η οποία αντί να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση περιχαρακώθηκε ως κουμουνιστική ομάδα αποκλείοντας μέρος του λαού και αναλώθηκε - ευτελίστηκε μέσω σατιρικών προεκλογικών σποτς, ώστε να απαξιωθεί ο μοναδικός εναλλακτικός δρόμος.


    Ο καθηγητής Οικονομικών του ΠΑ.ΠΕΙ., Θεόδωρος Κατσανέβας δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ART και τη Φραντζέσκα Σαβοργινάκη τόσο όσον αφορά την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα όσο και στο παιχνίδι ΗΠΑ - Γερμανίας.

    Αναλύονται πίνακες και δεδομένα όσον αφορά την ελληνική και διεθνή οικονομία και απαντώνται τα κρίσιμα ερωτήματα για την επιστροφή στη Δραχμή.

    Αποκαλύπτεται ο κρυφός πόλεμος νομισμάτων ανάμεσα στο ευρώ και στο δολάριο, στο Βερολίνο και στην Ουάσιγκτον και στην εμμονή της τελευταίας για την παραμονή μας στην ευρωζώνη με τις καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα μας. Παρουσιάζονται για πρώτη φορά επιστημονικά στοιχεία και ντοκουμέντα που αποκαθηλώνουν τα ψέματα και την προπαγάνδα των κατοχικών ΜΜΕ.

    Όσοι φίλοι προβληματίζονται για την τραγωδία που βιώνει η χώρα σήμερα, παρακαλούνται να κοινοποιήσουν τη συνέντευξη αυτή παντού ως ένα τεκμηριωμένο αντίλογο-ντοκουμέντο απέναντι στη γελοία, υστερική θρησκοληψία του "πάση θυσία στο ευρώ".

    Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι στον οδροστροτήρα της μιντιακής χειραγώγησης των πολιτών και της ευρωκατοχής που οδηγεί τη χώρα στον Καιάδα.

    Να βγούμε απο το κλουβί των μιντιακών ψεμάτων που σερβίρουν οι καλοπληρωμένοι Φιρφιρίκοι του καθεστώτος και να πούμε την αλήθεια στον κόσμο.

    Οπλιστείτε με στοιχεία, αντισταθείτε στην προπαγάνδα και στο ψέμα, στη χειραγώγηση, στην υποταγή,στη μοιρολατρία,στο σφάξε Αγά μου να αγιάσω, στη Θατσερική ΤΙΝΑ (There Is No Alternative, Δεν Υπάρχει Εναλλακτική). Αντισταθείτε στην ευρωφυλακή με επιχειρήματα. Αγωνιστείτε ενάντια στον όλεθρο των αριστεροδεξιών μνημονίων που δεν μπορεί να καταργηθούν παρά μόνο με τη συγκροτημένη μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα.

    Αντι να καταριέστε το σκοτάδι ανάψτε ένα κερί.





    freepen.gr
    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ