• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

  ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ...

  ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

  Η ψευτοαριστερή κυβέρνηση που τοποθετήθηκε από τους τοκογλύφους νεοταξίτες για να πραγματοποιήσει όσα δεν μπόρεσαν οι σοσιαλδεξιοί προδότες, προχωράει σε αντικατάσταση των κλασσικών ταυτοτήτων.


   Ακούγεται μάλιστα ότι η αντικατάσταση θα γίνει μέχρι τα τέλη Ιουνίου, με προσθήκη βιομετρικών στοιχείων όπως την "αποτύπωση" της ίριδας του κατόχου. 

  Η αλλαγή των ταυτοτήτων έρχεται σαν υλοποίηση μιας σειράς αποφάσεων, που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.

  Ο στόχος είναι να τεθούν υπό αμφισβήτηση η γλώσσα, η πίστη και η ιστορία της χώρας. 

  Οι αλλαγές στην ταυτότητα ήρθαν ξανά στο προσκήνιο υπό την δήθεν  απειλή των τζιχαντιστών καθώς θεωρείται  πώς τα δελτία ταυτότητας της Ελλάδας  παραχαράσσονται εύκολα και με αυτά οι τζιχαντιστές βγάζουν διαβατήρια στην Ελλάδα για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Τίθεται λοιπόν το πλαστό θέμα  επαναφοράς της βίζας για τους Έλληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ για να εκβιαστεί η έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας.

  Άλλωστε το σύστημα ήταν έτοιμο από καιρό. Αμέσως συστήθηκε η σχετική επιτροπή και  προχωρεί η αντικατάσταση των ταυτοτήτων με τις τσιπαρισμένες οι οποίες πέραν των δακτυλικών αποτυπωμάτων θα έχει και άλλα βιομετρικά χαρακτηριστικά όπως το αποτύπωμα της ίριδας του ματιού. Μάλιστα την ηλεκτρονική φυλακή μας θα την πληρώσουμε εμείς αφού θα ολοκληρωθεί με την επιβολή  ενός χαρατσιού της τάξεως των 10 ευρώ. 

  Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος έλεγε πριν από δεκαπέντε χρόνια για τις ταυτότητες:
  «Οι ταυτότητες είναι η αιχμή του δόρατος αυτών που θέλουν να αποχριστιανοποιήσουν την Ελλάδα, η οποία στέκεται εμπόδιο στα άνομα σχέδιά τους! Μετά θα ακολουθήσουν τα εθνικά μας σύμβολα που για μας είναι ιερά! Τους ενοχλεί ο Σταυρός στη Σημαία μας, που δείχνει τους άρρηκτους δεσμούς που συνδέουν την Ορθοδοξία με το Έθνος, την Εκκλησία με την Ελλάδα μας! Τους ενοχλούν οι εικόνες! Δεν θα σταματήσουν πουθενά, μέχρι να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους! Μόνον εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι!

  Και ερωτώ: Τι τους ενοχλεί το θρήσκευμα για να το αφαιρέσουν; Γίνεται μας λένε, για λόγους ισότιμης συμπεριφοράς στα άλλα θρησκεύματα που υπάρχουν στη χώρα μας και για λόγους ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

  Και ποια ανθρώπινα δικαιώματα τους δίνουν τη δύναμη να αφαιρέσουν μεν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες αλλά να «οπλίσουν» τις νέες ταυτότητες με τα ηλεκτρονικά τσιπάκια (microchip), που θα παρακολουθούν ως ο big brother τη ζωή των πολιτών νύχτα- μέρα..!

  Ποιος τους δίνει αυτό το δικαίωμα;Και θα τους αφήσουμε να μας μετατρέψουν σε ανώνυμη μάζα; Θα τους επιτρέψουμε να μας κάνουν απλούς αριθμούς; Θα τους δώσουμε τη χαρά να μας θεωρούν ως πιόνια τους; Η ευκαιρία που μας δίνεται είναι μοναδική για να πούμε ένα δυνατό όχι στα σχέδιά τους και να τους αποδείξουμε ότι σε αυτή τη χώρα δεν κατοικούν άνθρωποι μόνο με σώματα, αλλά είμαστε άνθρωποι με σώματα και ψυχές “υπέρ ών ο Χριστός απέθανε”».

  Σήμερα καλούμεθα να αντιδράσουμε μόνοι μας καθώς οι ποιμένες καθεύδουν και μονάχα σποραδικά και αποσπασματικά αντιδρούν κάποιοι μεμονωμένοι ιεράρχες αφού διευκρινίσουν ότι δεν μιλάνε εκ μέρους της Ι. Συνόδου και σπάνε την πυκνή "σιωπή των πομένων κατά την σφαγή των αμνών" 


  ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ
  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ!

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ