• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

    Ανατριχιαστικό έγκλημα στην Καλλιθέα: Σύριοι σκότωσαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους

    Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα αποκαλύφθηκαν από την εξιχνίαση του εγκλήματος τον περασμένο Ιανουάριο στην Καλλιθέα, με θύμα έναν νεαρό Σύρο.

    Σύμφωνα με τις αρχές , τον 27χρονο Σύρο, σκότωσαν και τεμάχισαν δυο ομοεθνείς του, ένας 22χρονος και ένας 32χρονος, οι οποίοι είχαν αναλάβει με αμοιβή να του βγάλουν πλαστά έγγραφα ώστε να ταξιδέψει στη Σουηδία.
    Κομμάτια της σορού του θύματος είχαν βρεθεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων την 1η Φεβρουαρίου 2014, ενώ τα υπόλοιπα κομμάτια του νεαρού είχα βρεθεί στις 7 Φεβρουαρίου σε ταξιδιωτικό σάκο στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο.
    Η ιατροδικαστική έκθεση είχε δείξει πως ο θάνατος του 27χρονου προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, που προκλήθηκε από αμβλύ όργανο.
    Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε εισέλθει στην Ελλάδα λίγο πριν από τη δολοφονία του, με τη βοήθεια παράνομων διακινητών αλλοδαπών. Σκοπός του ήταν να ταξιδεύσει στη Σουηδία, όμως, λόγω έλλειψης ταξιδιωτικών εγγράφων, ήρθε σε επαφή με τον 32χρονο Σύρο, ο οποίος δραστηριοποιείτο στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.
    Συμφωνήθηκε η προώθηση του θύματος στην Σουηδία, με την καταβολή χρηματικής αμοιβής ύψους 4.000 ευρώ. Η αμοιβή πράγματι καταβλήθηκε, μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς χρημάτων, όμως, οι δύο δράστες κάλεσαν τον 27χρονο στο σπίτι τους στην Καλλιθέα, όπου τον δολοφόνησαν και στη συνέχεια τεμάχισαν τη σορό του προκειμένου να την εξαφανίσουν.
    Ο 32χρονος δράστης μετά το έγκλημα εξαφανίσθηκε, διαφεύγοντας στην Τουρκία, όπου συνέχισε να δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, πράξη για την οποία συνελήφθη στις 2 Σεπτεμβρίου 2014, από τις Λιμενικές Αρχές της Πάτμου. Καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης και φυλακίστηκε στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, όπου και εντοπίσθηκε μετά από αναζητήσεις.
    Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστη συνεχίζονται.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ