• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

    ΕΞΑΡΧΕΙΑ… ALERT… Έδειραν «Γαλάζιο» Βουλευτή…

    Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου στον οποίο επιτέθηκαν άγνωστοι στα Εξάρχεια.
    Ο κ. Οικονόμου έτρωγε στο μπιστρό-μπαρ «Ζάχαρη και Αλάτι» επί της οδού Βαλτετσίου. Κάποια στιγμή μπήκαν στο μαγαζί περί τα δέκα άτομα. Τον πλησίασαν και τον ρώτησαν: «Είσαι ο Βασίλης Οικονόμου; Που ήσουν βουλευτής στο ΠΑΣΟΚ, στη ΔΗΜΑΡ και στη ΝΔ τώρα;» και ξεκίνησαν να τον ξυλοκοπούν.
    «Τι θες εσύ εδώ ρε;», φέρονται να του είπαν στη συνέχεια και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν
    με γροθιές και κλωτσιές, φωνάζοντας: «Εδώ δεν θα ξαναπατήσεις. Τα Εξάρχεια δεν είναι μέρος για βουλευτές».
    Κατά την έξοδό του ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Μπήκαν μέσα στο μαγαζί και με χτυπούσαν δέκα άτομα. Δεν μπορούμε να ζούμε σ’ αυτή τη ζούγκλα. Αφού με χτύπησαν μου είπαν: «Αν πατήσεις ξανά το πόδι σου στα Εξάρχεια θα σε εκτελέσουμε». Πρέπει να το καταλάβουν όλοι, και η κυβέρνηση, ότι δεν μπορούν να υπάρχουν άβατα σε ένα πολιτισμένο κράτος».
    Με τον βουλευτή επικοινώνησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος εξέφρασε την συμπαράστασή του, ενώ καταδίκασε την επίθεση, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του.
    Καταδίκασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την επίθεση
    «Η άνανδρη επίθεση εναντίον του Β. Οικονόμου, δείχνει ότι η Αθήνα έχει γίνει πάλι ξέφραγο αμπέλι. Οφείλει η κυβέρνηση να εγγυηθεί την ασφάλεια κάθε πολίτη. Επιτέλους σε μια δημοκρατική πολιτεία, «άβατα» δεν υπάρχουν!», σχολίασε ο κ. Σαμαράς.
    Για αντιδημοκρατική πράξη έκανε λόγο ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την αποχώρηση του από το νοσοκομείο.
    Ο Πλακιωτάκης κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει δράση, και την αστυνομία να βρει τους ενόχους. Ταυτόχρονα ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ «να σταματήσει να καλύπτει τους αντιεξουσιαστές όπως κάνει μέρος των στελεχών του».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ