• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

    UFO βγαίνει από ένα υποτιθέμενο μετεωρίτη πάνω από την πολιτεία της Καλιφόρνιας!!!!!!!!!!!!!!!!

    Αργά το απόγευμα, στις 5 Ιανουαρίου του 2015, ένας πολίτης ο Ken Roberts, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, είδε στον ουρανό, ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ένα αεροπλάνο με το κλασικό contrail. Αλλά δεν ήταν ένα αεροπλάνο ή άλλο συμβατικό αεροσκάφος, αλλά ίσως ένας μετεωρίτης.
    Εδώ είναι η ιστορία:

    "Επέστρεφα στο σπίτι μετά από μια μέρα στη δουλειά, όταν παρατήρησα στο γαλάζιο ουρανό ένα μυστηριώδες αντικείμενο, που μόλις τράβηξε την προσοχή μου. Κατάφερα να το καταγράψω με το smartphone μου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι. Δυστυχώς εκείνη την στιγμή ήμουν μόνος και δεν ξέρω αν άλλοι άνθρωποι είχαν δει ό, τι έχω δει εγώ. Ωστόσο, δεν ξέρω τι διάολο ήταν. Δεν θα μπορούσε να ήταν κανένα αεροπλάνο, δεδομένου ότι δεν υπήρχε θόρυβος. Μετά από αυτό που είδα δεν είχα ακούσει για αεροπορικό δυστύχημα. Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι μια μπάλα φωτός, βγήκε από το αρχικό αντικείμενο που έμοιαζε σαν μετεωρίτη, και στην συνέχεια εκτοξεύτηκε προς τα πάνω, και εξαφανίστηκε. "
    Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές, ακόμη και αν το βίντεο είναι βραχύβιο. Βεβαίως, αυτό το αντικείμενο εντοπίστηκε και ελήφθη στη Νότια Καλιφόρνια, από τον κ Ken Roberts. Δείτε το βίντεο!

    UFO συντριβή california250 6 Ιανουαρίου
    UFO συντριβή california251 6 Ιανουαρίου
    UFO συντριβή california252 6 Ιανουαρίου

    anekshghta-fainomena

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ