• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

    Λαμία: Κάθειρξη 20 ετών για τον βιασμό της κόρης του

    Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα 17 της, για τρία ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος για μία 30χρονη σήμερα γυναίκα η οποία είχε καταγγείλει τον πατέρα της ότι τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση.
     
    Η αυλαία έπεσε προχθές στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, όπου ο πατέρας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξη, μετά από μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία.
     
    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημέρα» στο δικαστήριο ξετυλίχτηκαν εφιαλτικές στιγμές, καθώς η μητέρα και η γιαγιά ζητούσαν να απαλλαγεί από τις κατηγορίες ο πατέρας.
     
    Η 30χρονη στο δικαστήριο ξέσπασε σε αναφιλητά προσπαθώντας να περιγράψει όλες εκείνες τις στιγμές που βίωσε. Γυρνούσε σε μοναστήρια και εξομολόγους, έλεγε τον πόνο της, έπαιρνε μεν συμβουλές, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορούσε να την σώσει από το μαρτύριο. Μόνο μια θεία της την έπεισε να πάνε στην αστυνομία και από εκεί και μετά άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.
     
    Αυτή τη φορά ο εφιάλτης ζωντάνεψε στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, όπου εκδικάστηκε η έφεση που είχε καταθέσει στην αρχική απόφαση του ΜΟΔ Λιβαδειάς ο 55χρονος σήμερα άνδρας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 30 χρόνια κάθειρξη για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και αιμομιξία.
     
    Τόσο στην αρχική εκδίκαση της υπόθεσης στο ΜΟΔ Λιβαδειάς όσο και στην εκδίκαση της έφεσης προχθές στο ΜΟΕ Λαμίας, ο 55χρονος σήμερα δράστης αρνήθηκε τις κατηγορίες. Επανέλαβε μάλιστα ότι η κόρη του παρασύρθηκε από την δεύτερη ξαδέλφη του για να κάνει την καταγγελία καθώς υπήρχαν μεταξύ τους περιουσιακές διαφορές, ενώ ισχυρίσθηκε ότι και η κόρη του ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή δεν της πήρε αυτοκίνητο.
     
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ