• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

    Χθεσινά αποτελέσματα της superleague

    Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΣ

    Στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΠΑΣ, η ομάδα των Ιωαννίνων επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε εντός έδρας 2-1 του Λεβαδειακού.Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, οι Γιαννιώτες... γεύτηκαν και πάλι τη νίκη, χάρις στα γκολ των Ίλιτς και Τσουκαλά.Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και πίεσαν
    ψηλά για το γκολ, όμως η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στον ΠΑΣ. Στο 20ο λεπτό ο Ακόστα έκανε μια σέντρα-σουτ, όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Πρζιρόβσκι.Στο 24' και ύστερα από λάθος των αμυντικών του Λεβαδειακού, ο Ίλιτς σούταρε μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 26' ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μάντζιο, ο οποίος είχε περάσει και τον Βελλίδη όμως έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.Στο 56' ο Κοροβέσης βγήκε τετ-α-τετ με τον Πρζιρόβσκι, όμως έκανε κακό κοντρόλ κι έτσι ο τερματοφύλακας είχε την ευκαιρία να μπλοκάρει. Τελικά, το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΣ ήρθε, αφού στο 66' ο Τσουκαλάς με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 2-0.Στο 68' ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με τον Καπό, ο οποίος μετά από κερδισμένη κόντρα του Μάντζιου μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να μειώσει.Ο Λεβαδειακός μείωσε στο 73'. Ο Καπό έβγαλε όμορφη ασίστ κάτω από τα πόδια του Κοροβέσιου στον Μάντζιο και ο τελευταίος νίκησε τον Βελλίδη για το 2-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και ο ΠΑΣ πήρε το πρώτο του «τρίποντο» μετά από τέσσερις αγωνιστικές.ΠΑΣ: Βελλίδης,  Στρούνα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης (91' Μπέριος), Γιάκος (73' Ντάσιος), Ακόστα (88' Αυγενικού), Ίλιτς.Λεβαδειακός: Πζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Χαραλάμπους, Λουκογιάννης (46' Καπό), Κώτσιος, Ιντζίδης (59' Μιλοσάβλιεβ), Κονέ, Ορτέγκα (77' Βαρέλα), Μάνζτιος, Ροτζέριο.


    Ούτε τώρα ο Άρης

    Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε και τώρα εντός έδρας, ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη και πλέον ο στόχος της σωτηρίας γίνεται ακόμη πιο δύσκολος. Χωρίς νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" παραμένει ο Άρης από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου καθώς αυτή την φορά παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Ξάνθη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.Ο Μάνταλος στο 52΄ άνοιξε το σκορ για την ακριτική ομάδα με κοντινή προβολή μετά από λάθος του Πουλίδο σε φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ στο 68΄ ο Μπακασέτας πέρασε και τον Τσέμα για να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Σημειώνεται πως αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Μπακασέτα με την κίτρινη φανέλα, σε δύο εμφανίσεις με τη νέα του ομάδα.Αυτή ήταν η 6η εντός έδρας ισοπαλία για τους κίτρινους, οι οποίοι μετρούν στο "Κλ. Βικελίδης" και πέντε ήττες, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 13 βαθμούς μετά από 22 αγώνες. Η Ξάνθη από την άλλη πλευρά έφτασε τους 26 βαθμούς, συντηρώντας τη διαφορά ασφαλείας από την "ουρά" του βαθμολογικού πίνακα.Οι πρώτες δηλώσεις:Σαφώς απογοητευμένος ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: "Πεθαίνουμε να βάλουμε γκολ βάζουμε ωραία γκολ και τρώμε κρύα γκολ".Από την πλευρά του ο Ράινερ Μάουρερ αρκέστηκε να πει: "Δεν είμαι ικανοποιημένος, χάσαμε πολλές ευκαιρίες".Οι συνθέσεις:Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος (Σουνάς 61'), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (Παπαδόπουλος 25'), Μανιάς, Βλάχος (Αγγελούδης 84').Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Φλίσκας, Π. Γκαρσία (Βασιλακάκης 56'), Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (Σουάρες 87'), Μαρέν (Τριάδης 74'), Σολάρι.Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
    Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Δημητριάδης (Καστοριάς)


    Πλήρωσε τα λάθη του στην Κρήτη

    Μέχρι το... παρά πέντε ο Παναθηναϊκός διατηρούσε με νύχια και με δόντια το προβάδισμα στο σκορ από το γκολ του Κλωναρίδη στο 41' και πήγαινε για την έκτη σερί νίκη του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η πίεση, όμως, του ΟΦΗ για την ισοφάριση είχε αποτέλεσμα. Κέρδισε πέναλτι -και αποβολή του «δράστη» Ρισβάνη- το οποίος αξιοποίησε ο Ζε Εντουάρντο. Το τελικό 1-1 φαντάζει δίκαιο αν και ο ΟΦΗ θα μπορούσε να πάρει περισσότερα εάν ήταν πιο προσεκτικός. Σε ένα παιχνίδι που κινήθηκε σε «σβηστό» τέμπο στο πρώτο ημίχρονο αλλά ανέβασε στροφές στο τέλος, ειδικά με τον ΟΦΗ να πιέζει και τελικώς να αναδεικνύεται καλύτερος στα σημεία. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε ανεξήγητα στο τελευταίο ημίωρο με τις επιλογές του Αναστασίου να μην του βγαίνουν, είτε ως προς το αρχικό σχήμα με τέσσερα στόπερ στην ενδεκάδα, είτε με τις αλλαγές του αφού κανείς εξ όσων μπήκαν δεν βοήθησε.Ο Παναθηναϊκός ήλεγξε το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο. Δεν έκανε μεγάλες φάσεις αλλά μπλόκαρε τον ΟΦΗ και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων. Το μεγάλο πρόβλημα του Τριφυλλιού ήταν η αδυναμία να κυκλοφορήσει η μπάλα στα χαφ. Η παρουσία του Κουτρουμπή αποσυντόνισε το passing game του Παναθηναϊκού, ο Λαγός έπρεπε να παίζει για δύο και ο Αμπεΐντ έμοιαζε «κολλημένος» κοντά στον Μπεργκ. Μοιραία οι Πράσινοι αναζητούσαν τρόπο να απειλήσουν είτε με μακρινές μπαλιές είτε με κλεψίματα από το πρέσινγκ τους. Έτσι ήρθε το γκολ στο 39ο λεπτό σε υποδειγματικά αντεπίθεση με δύο πάσες (Λαγός σε Καρέλη και αυτός στον σκόρερ Κλωναρίδη). Οι Πράσινοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στη λήξη του ημιχρόνου αλλά ο Αμπεΐντ δεν υπολόγισε σωστά τον Τριποτσέρη.Στην επανάληψη ο ΟΦΗ έγινε πιο επιθετικός στη συμπεριφορά του. Πίεσε περισσότερο στη μπάλα, έβγαλε περισσότερους παίκτες του μπροστά και δυσκόλεψε ακόμα πιο πολύ την κυκλοφορία μπάλας από τον Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν πολύ χώρο στον ΟΦΗ, τον έβαλαν στα καρέ τους και το μόνο πλάνο που έδειχναν να έχουν ήταν να κρατήσουν το μηδέν. Ο Αναστασίου αντί να διορθώσει τα κακώς κείμενα, τα έκανε χειρότερα βγάζοντας παίκτες που είχαν διάθεση (Αμπεΐντ, Καρέλη) και αντικαθιστώντας τους με τον ανέτοιμο Μέντες και τον εκτός αγώνα Μπαϊράμι. Αποτέλεσμα; Ο ΟΦΗ πίστεψε στο γκολ και αφού δεν τα κατάφερε μόνος του, πήρε... βοήθεια. Στο 85' ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Ροβύθη μέσα στην περιοχή και εκτός από την αποβολή του, έβαλε τον Ζε Εντουάρντο απέναντι από τον Καπίνο. Ο παίκτης του ΟΦΗ ευστόχησε και σταμάτησε το σερί του Παναθηναϊκού.Κάκιστη η διαιτησία. Στο γκολ του Παναθηναϊκού ο ΟΦΗ διαμαρτύρεται δικαίως για φάουλ του Μπεργκ στον Ζε Εντουάρντο στο ξεκίνημα της φάσης. Στο γκολ του ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται δικαίως γιατί ο Ροβύθης που πήρε το πέναλτι ήταν οφσάιντ. Πολλές κάρτες, πολλά σφυρίγματα, πολλά λάθη.

    Από http://www.pamesports.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ