• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

    Έξω φρενών o Καπoυτζίδης Δεν θέλω τους μετανάστες στη χώρα μου.

    «Δεν θέλω τους μετανάστες στη χώρα μου. Να σας το πω πολύ απλά, δεν θέλω να υπάρχει αυτή η κατάσταση που υπάρχει στο κέντρο, θεωρώ ότι...
    αυτό το πράγμα πρέπει να διορθωθεί. Και θεωρώ ότι είναι λάθος των πολιτικών μας, των προηγούμενων κυβερνήσεων, που άφησαν αυτή την κατάσταση...».
    Αυτά τα λόγια είναι μέρος της απάντησης του Γιώργου Καπουτζίδη, όταν καθισμένος στην πολυθρόνα του καλεσμένου στο «Πρωινό» του ΑΝΤΙ, απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδα, είχε κληθεί να σχολιάσει τα όσα είχαν συμβεί τον περασμένο Δεκέμβριο μετά τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη υπέρ της Χρυσής Αυγής. Αυτά τα λόγια έχουν προκαλέσει μια απίστευτη κόντρα ανάμεσα στον δημοφιλή ηθοποιό και σε εκείνους που «απομόνωσαν» μόλις 46 δευτερόλεπτα από μια συνέντευξη σχεδόν 20 λεπτών, με αποτέλεσμα να αλλοιώσουν τα λεγόμενα του και να τον εμφανίσουν να τάσσεται κατά των μεταναστών. Όπως αποκαλύπτει το «Secret», μία μέρα μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, σε κανάλι του YouTube ανέβηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα των μόλις 46 δευτερολέπτων, με τίτλο «Γεώργιος Καπουτζίδης: Δεν θέλω τους μετανάστες στη χώρα μου». Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, και ενώ ο γνωστός σεναριογράφος δεν είχε καταλάβει το παραμικρό, το συγκεκριμένο βίντεο το είχαν δει περίπου 11.000 άνθρωποι. Μέχρι που ο ηθοποιός άρχισε να δέχεται πρόσφατα στο προφίλ του στο twitter μηνύματα ανθρώπων που τον χαρακτήριζαν... υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής. Η αντίδραση του ήταν άμεση. Την Δευτέρα πέρασε στην «αντεπίθεση», απαντώντας ττης πορσωπικής του σελίδας στα social media. «Είμαστε όλοι άνθρωποι, Έλληνες, αλλοδαποί, νόμιμοι ή "λαθραίοι". Η ζωή όλων μας έχει αξία. Είναι μια ανθρώπινη ζωή. Ο ίδιος θεός μας έπλασε. Απομονώθηκαν 46 δευτερόλεπτα από μια συνέντευξη μου, κόπηκε η φράση μου στη μέση, αλλοιώνοντας πλήρως τα λεγόμενα, τις απόψεις και την ιδεολογία μου. Ελπίζω σε μια Ελλάδα που θα μπορούμε όλοι μαζί να ζούμε ευτυχισμένοι, μονοιασμένοι και δημιουργικοί. Ημεδαποί και αλλοδαποί. Ελπίζω σε μια Ελλάδα χωρίς παραπληροφόρηση». Όπως αναφέρει το "secret", o ηθοποιός απευθύνθηκε για το περιστατικό στη δικηγόρο του, η οποία του συνέστησε προς το παρόν να μην προχωρήσει σε καμία νομική ενέργεια. Για αυτό και ο ίδιος προχώρησε σε διάψευση μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του, αλλά και τις απόψεις του για τους μετανάστες.
    gossip-tv.gr
    gkourou.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ