Περιγραφή
Ένα ιδιαίτερο και πολύ πολύ νόστιμο πιάτο!!!
Τι χρειαζόμαστε:
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο πολτοποιημένη
1 κ.σ. πελτέ
1 κιλό πατάτες κομένες σε ροδέλες
αλάτι, πιπέρι
200 γρ. γκούντα τριμμένο
Πώς το κάνουμε:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να τσιγαριστούν με λίγο λάδι.
Ρίχνουμε τον κιμά και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι και τον αφήνουμε να βράσει.
Τηγανίζουμε τις πατάτες.
Στρώνουμε σε ένα ταψί τις πατάτες.
Ρίχνουμε το μισό από το τυρί προσθέτουμε τον κιμά και τελειώνουμε ρίχνοντας υπόλοιπο τυρί.
Ψήνουμε το φαγητό για 10 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει το τυρί.
Καλή σας όρεξη!
sintagespareas.gr
Ένα ιδιαίτερο και πολύ πολύ νόστιμο πιάτο!!!
Τι χρειαζόμαστε:
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο πολτοποιημένη
1 κ.σ. πελτέ
1 κιλό πατάτες κομένες σε ροδέλες
αλάτι, πιπέρι
200 γρ. γκούντα τριμμένο
Πώς το κάνουμε:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να τσιγαριστούν με λίγο λάδι.
Ρίχνουμε τον κιμά και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι και τον αφήνουμε να βράσει.
Τηγανίζουμε τις πατάτες.
Στρώνουμε σε ένα ταψί τις πατάτες.
Ρίχνουμε το μισό από το τυρί προσθέτουμε τον κιμά και τελειώνουμε ρίχνοντας υπόλοιπο τυρί.
Ψήνουμε το φαγητό για 10 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει το τυρί.
Καλή σας όρεξη!
sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.