• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

    ΦΡΙΚΗ: Γονείς-τέρατα σκότωσαν το παιδί τους με...

    Ένα ζευγάρι από το Τενεσί κατηγορείται για τον θάνατο του πεντάχρονου κοριτσιού τους, έπειτα από...




    κατάποση δυο λίτρων σόδας. Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο οι γονείς τιμώρησαν το άτυχο παιδί επειδή ήπιε από το ποτήρι της θετής της μητέρας, μια γουλιά σόδα.

    Η 5χρονη Αλέξα Λίνμπουμ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την 1η Ιανουαρίου του 2012, σε κωματώδη κατάσταση από τον πατέρα της Ράνταλ-Λι Βον και την θετή μητέρα της Μαίρη-Λι Βον. Οι γιατροί βρέθηκαν μπροστά σε ένα τετελεσμένο γεγονός, καθώς διέγνωσαν στο παιδί εκτεταμένες εγκεφαλικές ζημιές, με αποτέλεσμα να πεθάνει δύο ημέρες αργότερα.

    Ωστόσο πέρασαν δύο χρόνια από εκείνο το ανατριχιαστικό περιστατικό, προτού οι τοπικές αρχές να οδηγηθούν στη λύση της υπόθεσης και αφού προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει μία εις βάθος έρευνα, γύρω από τις συνθήκες βίας και κτηνωδίας που επικρατούσαν στο σπίτι των Βον.

    Όπως αποδείχθηκε από την τοξικολογική έρευνα, οι εκτεταμένες ζημιές στον εγκέφαλο της άτυχης Αλέξα προκλήθηκαν έπειτα από αναγκαστική κατάποση μεγάλης ποσότητας σόδας. Το κοριτσάκι δέχθηκε αυτή τη σκληρή τιμωρία από τους γονείς της, επειδή έκανε το... λάθος να πιει από το ποτήρι της θετής μητέρας της.

    Μάλιστα, αν και η ποσότητα που αναγκάστηκε να πιει δεν μπορεί να εξακριβωθεί από τους ειδικούς, εντούτοις είναι φανερό πως ήταν πάνω από δύο λίτρα.

    Οι γονείς – κτήνη κατηγορούνται για δολοφονία πρώτου βαθμού, για εγκατάλειψη ανηλίκου και εκτεταμένη βία εις βάρος του. Τα υπόλοιπα πέντε παιδιά της οικογένειας αναγκαστικά θα περάσουν στα... χέρια της κοινωνικής πρόνοιας.
    nooz.gr
    gkourou.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ