• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

    Αυτοπυρπολύθηκε μέσα στα γραφεία του ΟΤΕ στην Κύμη!!!!!

    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ενός 60χρονου, ο οποίος εργαζόταν στο υποκατάστημα του ΟΤΕ στη Κύμη και τον τελευταίο καιρό είχε βγει στη σύνταξη χωρίς όμως να του έχει καταβληθεί, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έτσι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.



    Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν...
    εισέβαλλε στο κτίριο του ΟΤΕ και μόλις βρέθηκε στο υπόγειο έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

    Αποσβολομένοι οι κάτοικοι, έβλεπαν να βγαίνουν καπνοί από το κτίριο, ενώ στο σημείο κατέφτασε μεγάλη πυροσβεστική δύναμη, η οποία κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης ανέσυρε νεκρό τον 60χρονο.

    Στο εν λόγω κτίριο δεν υπήρχαν εργαζόμενοι ούτε προγραμματισμένη υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο, και η παρουσία οποιουδήποτε ατόμου στο κτίριο δεν αιτιολογείται.

    Επί τόπου μετέβησαν αμέσως ο Διευθυντής Τεχνικής Περιφέρειας Αττικής & Εύβοιας και άλλα στελέχη του ΟΤΕ που βοηθούν τις αρχές στο έργο τους.
    Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε ο ΟΤΕ:

    Ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι σήμερα, Σάββατο 25 Ιανουαρίου, γύρω στις 10 το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Αστικό Κέντρο (ΑΚ) Κύμης Ευβοίας του ΟΤΕ, κατά πάσα πιθανότητα από εμπρησμό.

    Ο OTE υποστηρίζει τις Αρχές στο έργο τους, για τη διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος και αναμένει το πόρισμά τους για την ταυτότητα του θύματος.

    Εξαιτίας της φωτιάς σημειώθηκε μικρής έκτασης βλάβη σε συνδέσεις τηλεφωνίας και ADSL που αφορούν στην πόλη της Κύμης και τη γύρω περιοχή.

    Οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας του Κέντρου θα ξεκινήσουν μόλις επιτραπεί από την Πυροσβεστική η είσοδος στο κτίριο.

    Πηγή:  paraskhnio.gr
    hassapis-peter

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ