• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

    Οργή πολιτών για το «χαράτσι» των 25 ευρώ: Ας τα πληρώσει ο Άδωνις

    Οργή πολιτών για το «χαράτσι» των 25 ευρώ: Ας τα πληρώσει ο Άδωνις
    Κίνημα «δεν πληρώνω» από τους πολίτες στα νοσοκομεία - Πετάνε το «μπαλάκι» στον υπουργό Υγείας - Δείτε τι δηλώνουν αγανακτισμένοι στην κάμερα του newsbomb.gr
    Ρεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης - Επιμέλεια: Λάμπρος Κατσαρός

    Απαράδεκτο θεωρούν το «χαράτσι» της εισαγωγής στα νοσοκομεία της χώρας οι Έλληνες πολίτες. Πολλοί από αυτόυς εξέφρασαν την οργή τους στον ρεπόρτερ του newsbomb.gr.
    «Είναι απαράδεκτο. Δεν έχω να τα πληρώσω και δεν τα πληρώνω. Με τίποτα. Να τα πληρώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης από την τσέπη του» είπε ένας αγανακτισμένος πολίτης που περίμενε στο νοσοκομείο.
    Με τα πιο χαρακτηριστικά λόγια αποτυπώνει την σημερινή κατάσταση μία γυναίκα: «Μας ήπιαν το αίμα πια. Τι άλλο θέλουν; Και στην ιατρική περίθαλψη να πληρώνουμε από πάνω; Πληρώνουμε το ΟΓΑ. Τι άλλο; Γιατί να τα δώσουμε; Όχι, όχι! Δεν πληρώνω!»
    Μία άλλη εκδοχή παρουσιάζει μέσω της δήλωσής της μία κυρία: «Άμα έχεις ανάγκη θα τα δώσεις αλλά κακώς τα ζήτησαν. Κόψανε συντάξεις, δώρα. Πληρώνουμε τώρα για να πάμε στα εξωτερικά 5 ευρώ. Όλα δύσκολα, πολύ δύσκολα!»
    Στο ίδιο πνεύμα και η άποψη μίας άλλης γυναίκας που εκφράζει την οργή της: «Απαράδεκτο δεν είναι. Όποιος έχει να πληρώσει. Όποιος δεν έχει να μην πληρώσει. Εγώ το θεωρώ κακό μεν αλλά ο άλλος που έχει στην Ελβετία λεφτά γιατί να μην πληρώσει; Αυτός που έχει στην Ελβετία λεφτά όμως θα πάει στα ιδιωτικά.»
    «Χθες πλήρωσα 500 ευρώ. Γιατί οι εξετάσεις θα έβγαιναν σε δύο μήνες και το παιδί έχει ασφάλεια. Τα είχα δεν τα είχα πήγα και τα πλήρωσα. Ας τα πληρώσει ο κ. Άδωνις που έχει.» δηλώνει στην κάμερα του newsbomb.gr μία άλλη κυρία. Και συνεχίζει λέγοντας ότι «απαράδεκτο και το ευρώ που πρέπει να πληρώνουμε στα φαρμακεία.»


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ