• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

    Χ-ορταστικό 0-0 για Ατρόμητο και Ολυμπιακό

    Αθήνα
    Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου. Στην επιστροφή
    του Κώστα Μήτρογλου στα γήπεδα μετά από απουσία σχεδόν 1,5 μήνα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν τη διψήφια διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ (πλέον βρίσκεται στους οκτώ βαθμούς). Ο Μανιάτης στο 68ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ατρόμητου στη σημαντικότερη φάση του Πειραιωτών στην αναμέτρηση.

    Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο όπου ο Ολυμπιακός είδε δύο σουτ, του Ολαϊτάν στο 3` και του Τσόρι Ντομίνγκες στις καθυστερήσεις, να περνούν πάνω από την εστία του Τσενάμο, οι δύο ομάδες κατάφεραν να προσφέρουν θέαμα με τον Μανιάτη να έχει σουτ στο δοκάρι και τον Ρομπέρτο να σώζει τον Ολυμπιακό από σίγουρη παραβίαση.

    Στο 63` ο Μίτσελ έριξε στο ματς τον Μήτρογλου που είχε να παίξει από το ματς με την Παρί στις 27 Νοεμβρίου, ενώ στο 70` μπήκε και ο Σαβιόλα σε μια κίνηση να ενισχύσει την επιθετική γραμμή. Δύο λεπτά πριν την είσοδο του Σαβιόλα, ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όμως η κεφαλιά του Μανιάτη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο. 

    Στο 71' ο Ατρόμητος ισοφάρισε τις καλές ευκαιρίες: Ο Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά, προς τα πίσω όμως ο Ρομπέρτο αρκετά δύσκολα, έπεσε την γωνία, και έδιωξε παρά το γεγονός ότι η μπάλα είχε χτυπήσει και στο έδαφος έχοντας πάρει περίεργη τροχιά. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και έχασε μια καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Κάμπελ να πλασάρει λίγο άουτ έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια.

    Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

    Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Τσενάμο - Μανιάτης, Φουστέρ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Ούμπιντες, Δημούτσος (68` Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Παπαδόπουλος (78` Ναπολεόνι).

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Χολέβας, Μπονγκ, Μανωλάς, Σαλίνο, Εντιγκά, Μανιάτης, Φουστέρ (62` Μήτρογλου), Ντομίνγκες (69` Σαβιόλα), Κάμπελ, Ολαϊτάν (76` Βάις).
    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
    sports.in

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ