• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

    ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ''ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ''ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

    Πανέλληνες του Μυστρά:


    Η πλατεία Ταξίμ θα φέρει τον... Μαρμαρωμένο!


    Έλενα Λαβασσά
    lavelena@live.com


    Πάρα πολύ μεγάλη είναι η εντύπωση που έχουν κάνει οι αναφορές-αποκαλύψεις μας, στην «Ε.Ω.», για το θέμα του Μυστρά και των Πανελλήνων που ορκίστηκαν στο θρυλικό κάστρο της Πελοποννήσου, για να σώσουν την Ελλάδα και να την ξανακάνουν Μεγάλη!!!





    Και ήδη έχουν γίνει για το ζήτημα αυτό πάρα πολλές συζητήσεις, σε διάφορους κύκλους (πολιτικούς, στρατιωτικούς, θρησκευτικούς...) όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Επίσης, μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον που προέκυψε από πολύ κόσμο σε σχέση με το θέμα αυτό, έπειτα από την αναδημοσίευση των κειμένων αυτών και στο διαδίκτυο, στον ιστότοπο «Volcano Times» (ηλεκτρονικό περιοδικό), υπό την επίβλεψη της Ελληνόψυχης Αγωνίστριας του Έθνους, Μαρίας Τουφεξή!
    Συνοπτικά, στην «Ε.Ω.», βγήκαν μέχρι στιγμής οι πιο κάτω αποκαλύψεις γύρω από το φοβερό και τρομερό αυτό θέμα του Ελληνισμού:
    α. Η ορκομωσία στο κάστρο του Μυστρά των Πανελλήνων (εξόχων μορφών του Ελληνικού Γένους), με βασικό στόχο την σωτηρία της Ελλάδας και την άνοδο του Έθνους μας.
    β. Η μύηση στο ίδιο μέρος του προσωρινού «Βασιλέα» της Ελλάδος, μέχρι την στιγμή της ενηλικίωσης του (ή της) Ηγήτορα του Ελληνισμού, που θα οδηγήσει την Ελλάδα και πάλι στην Δόξα.
    γ. Ο βασικός στόχος των Πανελλήνων, που είναι φυσικά η απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης και η ανακήρυξή της και πάλι σε πρωτεύουσα της Ελλάδας.
    δ. Οι σχέσεις των Πανελλήνων με άλλες εθνοσωτήριες δυνάμεις και ομάδες του Ελληνισμού, όπως π.χ. την «Ομάδα Έψιλον» (ή και η ταύτισή τους με αυτή).
    ε. Ότι δεν θα αργήσει (δηλ. θα έρθει σύντομα) η μεγάλη ώρα και η στιγμή που «θα σημάνουν οι καμπάνες» και θα σωθεί και θα δοξαστεί ο Ελληνισμός.
    στ. Ότι το μεγαλύτερο αίνιγμα-«πονοκέφαλος» που απασχολεί τώρα την μελλοντική ηγεσία του Έθνους μας είναι το ποια στάση θα πρέπει να κρατήσει στην «εθνικομπολσεβικική» Ρωσία του Πούτιν.
    ζ. Ότι υπάρχει το περίφημο και θρυλικό «Ιερό Γκράαλ» (ή «Δισκοπότηρο») του Ελληνισμού, δηλ. ό,τι πιο πολύτιμο υφίσταται για το Ελληνικό Έθνος στον κόσμο, ο Θησαυρός του και πολύ πιθανό αυτό να είναι ο (ή η) Ηγήτορας.
    η. Ο Μεγάλος Εχθρός της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας, δηλ. ο Αντίχριστος, ψάχνει εναγωνίως να βρει το Μεγάλο Μυστικό του Μυστρά και των Πανελλήνων, άρα την ταυτότητα του (ή της) Έλληνα (ή Ελληνίδας) Ηγήτορα.
    θ. Σαν αντίπαλο δέος της «κυβέρνησης» των Πανελλήνων του Μυστρά, οι Σιωνιστές αντιπαραβάλλουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση, την οποία σιγά-σιγά δημιουργούν σαν «Ανώτατο Δικαστήριο» που θα κρίνει και θα κυβερνά τα πάντα πάνω στον πλανήτη.
    ι. Είναι σαφές για τους Φίλους και για τους Εχθρούς του Ελληνισμού στα ανώτερα κλιμάκια του κόσμου, ότι ο (ή η) Ηγήτορας της Ελλάδας θα είναι ένα από τα θρυλικά «παιδιά του 1983», γεννημένος (ή γεννημένη) όμως κατά τα έτη 1988 μέχρι και 1990 (5 έως 7 χρόνια απόκλιση από το 1983).
    Όλα αυτά βέβαια, έχουν πονέσει κάποιους-κάποιους λόγω των επερχόμενων αλλαγών που αναγκάζουν τον κόσμο να δέχεται τα μελλούμενα, καλά και κακά!!! Όλοι όσοι έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να καταλάβουμε, τί γραμμή είναι να ακολουθήσουμε;... Γραμμή ίσια-μεταξωτή, ή σγουρή-νάιλον;... Πράγμα το οποίο σημαίνει, πως ή προς το καλό θα πάνε τα ενίοτε τεκταινόμενα, ή προς το κακό άμα δεν δείξουμε Ελληνικό σθένος, λυποψυχώντας έτσι όπως δυστυχώς το αναδεικνύουμε συνεχώς (από τον... πόνο των πληρωμών και υπό τον πόνο της αναμονής...), του τί μέλλει γενέσθαι!... Κάτι το οποίο δεν δείχνουν και δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να δείξουν, όσοι γνωρίζουν και μπορούν να αντιλαμβάνονται τη μεγαλοπρέπεια του Ελληνικού γένους, δηλαδή του λαού των σοφών!
    Γιατί εμείς από ανέκαθεν είχαμε ψηλά το κεφάλι και δεν το κατεβάζαμε ούτε όταν απευθυνόμασταν σε κάποιον Θεό! Αυτό ευελπιστώ πως έχει μείνει ακόμα στο D.N.A.μας! Βάσει των δεδομένων που έχουν περαστεί εκεί... Αλλά και σε άτομα που συντελούν μέχρι και σήμερα στον Ελληνισμό, μαζί και την αρετή που τον διαπρέπει! Ακόμη και την πολεμική αρετή... εννοώ τους Έλληνες που δεν έχουν μάθει να παραδίδονται αμαχητί, και για κάποιο χρηματικό όφελος, όπως κάποιοι-κάποιοι, αλλά έχουν μάθει να ζητάνε να είναι εκείνοι ελεύθεροι και όσοι άλλοι μαζί τους έχουν την ένταση αυτή να τους διακρίνει... Είναι Έλληνες που υπάρχουν ακόμη έτσι, και τους έχει αναφέρει η «Ε.Ω.»! Η αναφορά μου αυτή είναι για τον περίφημο «κοσμοκαλόγερο», που έχουμε αναφέρει και άλλη φορά στις στήλες της εφημερίδας! Ο οποίος από ό,τι λέγεται, είναι άνθρωπος που είναι αρκετά επηρεασμένος και συσχετιζόμενος με τη δυναμική του «Μυστρά»... Οι απόψεις δικές σας!



    Πάντως, δεν μπορεί να είναι καθόλου τυχαίο, που τα γεγονότα που θα οδηγήσουν (νομοτελειακά!) στην διάλυση της Τουρκίας, ξεκίνησαν ακριβώς από εκεί από όπου «κινείται» ο «κοσμοκαλόγερος» αυτός της Κωνσταντινούπολης: δηλ. από την πλατεία Ταξίμ! Που είναι μια μυστηριώδης προσωπικότητα που μπορεί και επιδρά πάνω σε πάρα πολύ κόσμο με την πνευματική του δύναμη. Αυτός «υπόγεια», εδώ και κάμποσο καιρό, υποκινούσε τα πράγματα να πάνε σε σύγκρουση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, οδηγώντας έτσι σε γενική εξέγερση των Τούρκων (όπως και πραγματικά έγινε)! Μάταια όμως αναζητούν οι Τούρκοι της ΜΙΤ την ταυτότητα αυτού του προσώπου... Δεν πάει μέχρι εκεί το μυαλό τους! Ας ετοιμάζονται καλύτερα για το ξύπνημα του Μαρμαρωμένου Βασιλιά μας, που έρχεται σύντομα μαζί με... ό,τι άλλο προβλέπεται σ’ αυτή την περίπτωση! Καλύτερα να ετοιμάζονται μερικοί για το ταξίδι τους στην... Κόκκινη Μηλιά, από όπου και μας ήρθαν!!!


    ΠΗΓΗ


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ