• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

    Ερωτήσεις που δεν θα κάνουν ποτέ οι Δημοσιογράφοι σε Πολιτικούς.

    Θυμάμαι τον κύριο Χατζηνικολάου που είχε ρωτήσει τον Στουρνάρα εάν θα μπορούσε να ζήσει με 400 ευρώ, και εκείνος είχε απαντήσει, φυσικά και όχι. Το θέμα τελείωσε εκεί. Εγώ έχω να κάνω κάποιες άλλες ερωτήσεις και τις απευθύνω προς όλους τους Πολιτικούς.
    Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει οικογένεια, και μπορεί να έχει ένα δύο ή τρία παιδιά, και μένει σε ενοίκιο, έρχεστε εσείς με την πολιτική που ασκείτε και του στερείτε την δουλειά, η σε άλλη περίπτωση του κόβεται τον μισθό, και βλέπει ο άνθρωπος αυτός από την μια στιγμή στην άλλη να καταστρέφονται τα πάντα στην ζωή του, και το χειρότερο κάποια στιγμή να μην μπορεί πλέον να θρέψει ούτε και τα παιδιά του. Και κάνω τις ερώτησεις. Τι επιλογές μπορεί να έχει πλέον αυτός ο άνθρωπος; Πως θα μπορέσει να επιβιώσει αυτός και η οικογένειά του; Μπορείτε να μπείτε έστω και για μια στιγμή στην θέση κάποιου που βλέπει τα παιδιά του να πεινούν χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για αυτό; Μπορείτε; Μπορείτε να καταλάβετε κάποιον που του έχετε κλέψει τα όνειρα και το δικαίωμα στην ζωή; Μπορείτε; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ; ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ; ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ;
    ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΊΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ;
    Δεν περιμένω ίσως κάποια απάντηση. Άλλωστε γιατί να απαντήσετε; Δεν είναι οι δικές σας οικογένειες που υποφέρουν ούτε τα παιδιά σας είναι αυτά που πεινούν. Απλά ελπίζω ότι εάν σας έχει μείνει κάτι από όλα αυτά που προανέφερα, να καταλάβετε κάποια στιγμή ότι δεν ήμαστε απλά νούμερα επάνω σε χαρτιά, αλλά άνθρωποι με σάρκα και αίμα όπως και εσείς, και κάθε φορά που διαγράφετε ένα νούμερο από αυτά εξοντώνεται έναν συνάνθρωπό σας, καταστρέφεται μία οικογένεια, κύριοι, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ.

    Γ. ΛΑΖΟΣ






    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ