• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

    Οργισμένη υποδοχή και στον Βενιζέλο – του πέταξαν μπουκαλι με νερό στην Κρήτη

    Έτοιμοι να εκφράσουν τη διαμαρτυρία και την οργή τους ήταν οι εργαζόμενοι στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου που, στο άκουσμα της είδησης για την επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Αρκαλοχώρι, σκέφτηκαν να του τα …”πουν” ένα χεράκι!


    Πρόλαβαν και οργανώθηκαν, στο άψε σβήσε, κι ετοιμάστηκαν να υποδεχθούν με “θερμό” τρόπο τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις επικείμενες απολύσεις στους ΟΤΑ και το Δημόσιο.

    Στο Αρκαλοχώρι, έκανε  σύντομη ομιλία στο Κοινωνικό Ιατρείο της περιοχής ενώ οι γύρω δρόμοι ήταν γεμάτοι αστυνομικούς που προσπαθούσαν να συγκρατήσουν το συγκεντρωμένο πλήθος που φώναζε”Αίσχος” και “Ντροπή”. Μάλιστα, δεν έλειψε η ένταση, τα γιουχαρίσματα και οι αποδοκιμασίες ενώ ένας άνδρας πέταξε εναντίον του κ. Βενιζέλου ένα μπουκάλι με νερό! Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

    Ο κ. Βενιζέλος, αναφέρθηκε στο θεσμό των κοινωνικών ιατρείων που όπως είπε λειτουργούν συμπληρωματικά στις δομές υγείας αλλά με μεγάλη επιτυχία ι έδωσε συγχαρητήρια στην οικεία Μητρόπολη για το σπουδαίο έργο που έχει προσφέρει στην κατεύθυνση αυτή.

    “Δεν γίνεται να ληφθούν άλλα μέτρα γιατί δεν αντέχει ο κόσμος νέους περιορισμούς”, τόνισε νωρίτερα στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι χρειάζεται αλλαγή του κράτους

    http://olympia.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ