Τι δήλωσε ο επικεφαλής της Task Force μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη
Μεγάλο αναπτυξιακό δυναμικό για τη Θεσσαλονίκη βλέπει ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ε.Ε. για την Ελλάδα, Χ. Ράιχενμπαχ, όπως δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Γ. Μπουτάρη.
«Η θέση της Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετική προκειμένου να βοηθήσει την Ελλάδα στην προσπάθεια της να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης» είπε χαρακτηριστικά.
Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης χαρακτήρισε χρήσιμη της ενημέρωση τόσο για τις προτεραιότητες της πόλης, όσο και για την προσπάθεια για εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης που καταβάλλεται στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη. Εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα «να ευοδωθούν οι προσπάθειες για τη μελλοντική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης».
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος συζητήθηκαν θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης «ιδιαίτερα φλέγοντα για το δήμο» (σχετικά με τον νέο οργανισμό), για τις υποδομές (λιμάνι, ΔΕΘ) και γενικότερα θέματα ανάπτυξης. «Μας άκουσε με μεγάλη προσοχή και θεωρούμε ότι η γνώση του για θέματα της πόλης θα βοηθήσει πολύ και το έργο του».
Πηγή: voria.gr / http://troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.