• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

    Όλη η Ελλάδα μια φυλακή!


    Και ενώ μπαίνουν «στο μικροσκόπιο» λογαριασμοί συγγενών του πρώην υπουργού οικονομικών και ο ίδιος απολαμβάνει τους κόπους των τελευταίων ετών ελεύθερος και ωραίος, ο νύν υπουργός Στουρνάρας, ζητά να συλληφθούν όλοι όσοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5000 ευρώ.
    Δεν του βγαίνουν τα κουκιά του Στουρνάρα και προκειμένου να είναι εντάξει με τους μεγάλους φίλους του δίνει… σκληρές εντολές!
    Μία τέτοια εντολή, έδωσε δια στόματος του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, προς τους προϊσταμένους των εφοριών, να προχωρούν στην αίτηση άσκησης ποινικής δίωξης για οφειλέτες που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο άνω των 5.000 ευρώ για διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών.

    Φροντίζει μάλιστα να επισημάνει πως θα υπάρχουν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες υπαλλήλων (παράβαση καθήκοντος, κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου κ.λπ) αν δεν κατατίθενται εγκαίρως οι αιτήσεις για ποινική δίωξη!!
    Ολοι οι Έλληνες στη φυλακή από την κυβέρνηση Τσολάκογλου, δεν αστειεύονται οι δοσίλογοι, προδότες, έχουν να σώσουν πολλά τομάρια μέχρι να παραδώσουν τη χώρα.
    Το περίεργο είναι ότι κατά διαστήματα ο κ. Πεπόνης ανασύρει και ένα όνομα από κάποια υπόθεση, ξεκινάει νέες έρευνες, γιατί οι παλιές είχαν κενά, (ξαφνικά εμφανίζονται τα σκασμένα), μας δίνει την εντύπωση πως υποθέσεις φοροδιαφυγής, μαύρου χρήματος, απιστίας και ότι άλλο υπάρχει στον μπαξέ των πολιτικών μας, είναι σε καλό δρόμο.
    Μόνο που αυτός ο δρόμος τελειωμό δεν έχει!! Άσε πια τα μονοπάτια και τα τρίστρατα!!
    Και εκεί που περιμένουμε όλοι να πάρει κάποιος το δρόμο της φυλακής, φτάνει στο τρίστρατο και πάει Χαβάη.
    Αλλος… Χαβάη και άλλος πληρώνει και καμία υπόθεση του κ. Πεπόνη δεν έχει τελειώσει.
    Είναι μακρύς ο δρόμος των Παπακωνταντίνων, Παπανδρέων, Παπαπροδοτών αυτού του τόπου προς τα σίδερα της φυλακής, όλοι οι υπόλοιποι “Ελληνες με συνοπτικές διαδικασίες, μπορούν να οδηγηθούν στη στενή.
    Και επειδή είναι δύσκολοι καιροί και το κράτος χρεοκοπημένο θα πληρώνουν και το κάτι τις για την κράτηση τους.
    Τσάμπα θα τους ταΐζουμε; Έχουμε να ταΐσουμε αρκετούς….φιλέλληνες που προσπαθούν να σώσουν την πατρίδα από μας τα λαμόγια, τους απατεώνες και βολεμένους μέχρι τρίτης γενεάς.
    Επιβεβαιώνουμε λοιπόν πως αν χρωστάς λίγα είσαι κλέφτης αν κλέψεις δισ, είσαι…επενδυτής, και ζητούμε από όλους να πάρουν ήσυχα και αθόρυβα το δρόμο προς την φυλακή, χωρίς εντάσεις και διαμαρτυρίες.
    Οι δε κύριοι επενδυτές και βασικοί μέτοχοι, γραμματείς, πολιτικοί , υπουργοί πρώην και νυν, να συνεχίσουν να …επενδύουν, διότι έτσι θα πάει μπροστά τούτος ο τόπος, που όπως καταλάβατε δικός τους είναι ότι θέλουν τον κάνουν.
    Παρακολουθείστε ένα ενδιαφέρον βίντεο που μας εξηγεί το κατά Πεπόνη, και όχι μόνο, σύστημα δικαιοσύνης!!!



    http://troktiko.eu/2013/02/olh-h-ellada-mia-fulaki/#sthash.fGYDBNYQ.dpuf

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ