• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

    Παπαγεωργόπουλος: Από δήμαρχος Θεσσαλονίκης, “κοινοτάρχης” στα Διαβατά!


    Τι σου είναι η ρημάδα η ζωή ε; Γνωστός αθλητής με διακρίσεις, βουλευτής, υφυπουργός αθλητισμού, δήμαρχος και από σήμερα παραθεριστής στις φυλακές των Διαβατών. Ο λόγος για το Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.
    του Στρατή Μαζίδη
    Βέβαια δεν του είπε κανείς να διεξάγει προεκλογικό αγώνα με δημόσιο χρήμα. Φυσικά ο δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτε. Έφευγαν τα εκατομμύρια και αυτός εκάθευδε. Όρθιος.
    Είναι προφανές ότι πιστεύει πως απευθύνεται σε ντουβάρια. Σε ηλίθιους. Σε μούσκαρους όπως λέει ένας φίλος.
    Και τότε κε δήμαρχε, πώς βρέθηκαν 17,9 εκ. ευρώ στα ταμεία της “Αναγέννησης”. Μιλάμε για πραγματική αναγέννηση. Τι αναγέννηση δηλαδή, αναδημιουργία. Φύτρωσαν; Εμφανίστηκαν ξαφνικά;
    Γιατί άντε να υποθέσουμε πως όλα αυτά τα χρόνια σε ένα μεγάλο δήμο καταφέρνεις και εξαφανίζεις σε προϋπολογισμούς / ισολογισμούς τέτοια …ψιλοποσά. Όταν όμως ερχόμαστε στα ταμεία των παρατάξεων; Ούτε εκεί είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν ο κος Παπαγεωργόπουλος;
    Αλλά ας υποθέσουμε για ένα λεπτό πως ο τ. δήμαρχος είναι αθώος και ειλικρινής όταν δηλώνει πως δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.
    Μα τελικά αν δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται στο δήμο σου, αν δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται στην παράταξή σου, ε τότε εκτός από ισόβια είσαι και για πολλές σφαλιάρες, κλωτσιές και φάσκελα δήμαρχε. Κι αν ως δήμαρχος κοιμόσουν όρθιος, τότε ενδεχομένως πόσα ακόμη χρήματα να έχουν διαφύγει και να μη το γνωρίζουμε!
    Άλλωστε τι ισόβια; 25 χρόνια είναι, θα κάνει τα 3/5 δηλαδή τα 15 χρόνια, αν όμως εργαστεί θα μετρήσει διπλή η κάθε μέρα και έτσι σε περίπου 7 1/2 χρόνια θα είναι έξω.
    Τι είναι 7 1/2 χρόνια; Άσε που στη φυλακή θα σε περιποιούνται και θα έχεις δωρεάν διαμονή και σίτιση. Λίγο το έχετε σε αυτή τη συγκυρία;
    Επίσης για πολλών χειρονομίες άξιος είναι και ο πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς που στην 76η ΔΕΘ δήλωνε πως ο πάλαι ποτέ συναγωνιστής του στο κόμμα είναι ένας έντιμος άνθρωπος που έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
    Τι έχει προσφέρει δήλαδη; Τρύπες και ελλείμματα; Ή το γεγονός πως μέχρι και ο Μπουτάρης έγινε δήμαρχος;
    Απολαύστε τον:
    photo: eurokinissi


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ