• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

    Ο Άδωνις θέλει να φέρει στην εξουσία την ΧΑ ή να πολώσει την κοινωνία; Ζητάει να βγει εκτός νόμου…


    (σ.σ) … και το χουμε πει χίλιες φορές μέσα από αυτό το μπλογκ, όταν κάποιος που σου είναι αντιπαθής σε βαθμό εμετού υποδεικνύει τί να κάνουμε, ο κόσμος κάνει το αντίθετο!
    Διαβάζουμε στην Προεδρική Δημοκρατία
    “Σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA σήμερα, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γεωργιάδης εξέφρασε φόβους πως η ΧΑ θα συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα στη Βουλή και εκτίμησε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και χειροδικία. Σε μια τέτοια περίπτωση δήλωσε πως ο ίδιος θα ζητήσει να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ.
    Εμείς σπεύσαμε να διαβάσουμε ολόκληρο το Σύνταγμα και πουθενά δεν βρήκαμε ότι μπορεί να τεθεί εκτός νόμου…. και προφανώς εκτός Κοινοβουλίου ένα κόμμα εκλεγμένο από το λαό, επειδή κάποιος ή κάποιοι από αυτό παρεκτρέπονται. 
    Το ήδη πολιτικά σάπιο κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, είναι το ίδιο που έχει θέσει τους κανόνες εισόδου στη Βουλή ενός κόμματος. Προφανώς οι εμπνευστές του δεν φαντάστηκαν ποτέ ότι μπορεί κάποια μέρα να έμπαινε στη Βουλή ένα κόμμα που θα στρεφόταν εναντίον του ίδιου του κλειστού κοινοβουλευτικού πολιτικού συστήματος εκ των έσω και να το προκαλεί και μάλιστα με εκφράσεις σαν κι αυτές των αγανακτισμένων. Η ΧΑ ανακάλυψε, όπως φαίνεται και νέα τρύπα του κράτους μέσα στην ίδια τη Βουλή.
    Τώρα πλέον, δύο δρόμους έχει το κοινοβουλευτικό πολιτικό καθεστώς. Είτε θα δείξει τον ολιγαρχικό αυταρχισμό του, οπότε θα μετράει τον χρόνο μέχρι την κατάρρευσή του, είτε θα παραιτηθεί από τη νομή και την εξαθλίωση της κοινωνίας και θα ανοίξει επιτέλους τη δημοκρατία στο λαό. Αν υπήρχε πραγματική δημοκρατία, δεν θα υπήρχε και το φαινόμενο της ΧΑ.”
    ΥΓ. Βεβαίως τον  κο Γεωργιάδη, επονομαζόμενο ”μπουμπούκο”, όταν ήταν στο άλλο προδοτικό κόμμα του ΛΑΟΣ με αρχηγό τον κωλοτούμπα και υπηρέτη του Μνημονίου Καρατζαφέρη, δεν τον πείραζε καθόλου η συνύπαρξή του με τα μέλη της Χρυσής Αυγής…
    Όταν είδαν όμως την άνοδό της το γύρισαν:
    και ως γνωστόν ο “μπουμπούκος” βρήκε στέγη στην ΝΔ του Αντώνη του πιτσαρα!!!!
    Δεν στηρίζω σε καμία περίπτωση νοσταλγούς του χιτλερισμού, ούτε τα φασιστόμουτρα που στον Μελιγαλά μόλις πριν λίγες μέρες φώναζαν “τιμή στους χίτες, τους ταγματασφαλίτες”. Απλά θεωρώ γελοίο στην παρούσα κατάσταση να θέλουμε να θυματοποιήσουμε ένα ακραίο κόμμα κι έτσι να αποκτάει συνεχώς την συμπάθεια του κόσμου, όσο βεβαίως δεν υπάρχει καμία άλλη, αξιόπιστη, δημοκρατική λύση στα πολιτικά μας αδιέξοδα και η υπάρχουσα πολιτική εκπροσώπηση της κοινωνίας είναι η βαθύτατα σάπια ή παντελώς ανίκανη!
    Πολλοί είναι αυτοί που εμμένουν στο κυνήγι της Χρυσής Αυγής. Εγώ επιμένω ότι έτσι γίνεται πιο δυνατή… Η δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, λένε και το ότι οι “δημοκράτες”πολιτικοί φοβούνται το οτιδήποτε είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ΔΕΝ έχουμε δημοκρατία…
    Ειδικά δε αν άτομα σαν τον Άδωνιδα υποστηρίζουν κάτι ακραίο όσο να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα το οποίο καλώς ή κακώς έχει ψηφιστεί για να είναι στην Βουλή, θα οδηγήσει μεγάλη μερίδα του κόσμου, που βλέπουν τον Α. Γεωργιάδη σαν τον εκπρόσωπο του σάπιου συστήματος που μας έφερε στην παρούσα τραγική κατάσταση, στο ακριβώς αντίθετο άκρο…
    Τί προσπαθεί λοιπόν να κάνει ο κος Γεωργιάδης; Καταλαβαίνει ότι χρησιμοποιεί “αντίστροφη ψυχολογία”; Αν όχι είναι πολιτικός αόμματος, αν ναι είναι επικίνδυνος γιατί επιχειρεί να πολώσει την ήδη ακραία κατάσταση στην ελληνική κοινωνία, να αποπροσανατολίσει για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των δανειστών και όσων θέλουν την χώρα διαιρεμένη και υπόδουλη…
    αἰέν ἀριστεύειν
    About these ads
    filologos10.wordpress.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ