• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

    Επίθεση των Anonymous στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (UPDATE)

    Το Υπουργείο Οικονομικών επιβεβαιώνει ότι συγκεκριμένες online υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους δέχθηκαν επίθεση από τους Anonymous.
    Ειδικότερα, στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής και αρχεία της Γενικής Διεύθυνσης Θησαυροφυλακίου και Προϋπολογισμού υπεξαιρέθηκαν από τους hackers και εν συνεχεία δημοσιοποιήθηκαν.

    Το εύρος της υποκλοπής ακόμη εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές, αν και ουδείς γνωρίζει που και πως θα χρησιμοποιηθεί το εν λόγω υλικό.
    Επειδή η υπόθεση έχει πολύ "ψωμί", μείνετε συντονισμένοι...

    {UPDATE}

    Σε απάντηση δημοσιευμάτων που ήθελαν την "επίθεση" στο online δίκτυο του Υπουργείου Οικονομικών να έγινε από το ελληνικό παράρτημα των Anonymous, οι Anonymous - #OpGreece απαντούν μέσω της σελίδας τους στο Facebook:


    "1. Η Ελληνικη Κυβερνηση κατι πρεπει να πει για να δικαιολογησει το γεγονος οτι εχουμε πληρωσει εκατομμυρια ευρω σε συστηματα Υπουργειων που εν τελει αποδεικνυονται "τρυπια".
    2. Υπαρχει ποτε περιπτωση το υποτιθεμενο κυκλωμα να ηξερε κ να χρησιμοποιησε μεθοδους που χρησιμοποιουν μονο οι Anonymous? Προσπαθουν να μας πεισουν δλδ οτι υπαλληλοι του Υπουργειου που βαζουν pass 123456 ηξεραν το AnonPaste? LOL

    3. Το κειμενο που εσταλει ειναι σε απταιστα Αγγλικα κ με την μορφη που γραφουν οι Anonymous. Υποθετουμε λοιπον οτι οι ιδιοι υπαλληλοι εγραψαν press release!!! Ξανα LOL !
    Οι Anonymous παντα αναλαμβανουν την ευθυνη σε οποιες επιθεσεις εχουν γινει απο αυτους κ το ιδιο εγινε κ στην συγκεκριμενη. Επιτελους παραδεχτειτε για μια φορα οτι ειστε ανικανοι για τα παντα κ σε καθε ευκαιρια σας ξεβρακωνουμε. Αφηστε τα "δακτυλος εκ των εσω" και μην προσπαθειτε να κερδισετε τις εντυπωσεις. Κρατηστε τις ηλιθιες δικαιολογιες, θα σας χρειαστουν στο μελλον για τα επομενα που θα ερθουν. !!! ;))"






    kourdistoportocali.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ