• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

    Μακελειό με τρεις τραυματίες στο Τυμπάκι Ηρακλείου

    Μακελειό με τρεις τραυματίες στο Τυμπάκι Ηρακλείου

    Έκρυθμη η κατάσταση στο Τυμπάκι Ηρακλείου, όπου το βράδυ της Τρίτης άγνωστα άτομα πυροβόλησαν τρια αδέρφια, συγγενείς του 18χρονου, που το βράδυ της Δευτέρας δέχθηκε επίθεση με λοστό από τον πατέρα της 14χρονης φίλης του. 

    Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στα τρία αδέρφια κ τους πυροβόλησαν στα πόδια. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο νοσοκομειο Ηρακλειου. 

    Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας δόθηκε συνέχεια στην απίστευτη ιστορία που είχε σημειωθεί πριν μερικούς μήνες στη Μεσαρά, όταν συγγενείς της 14χρονης -σύμφωνα με την καταγγελία- είχαν κακοποίησει τον 18χρονο παρά φύσιν με ξένο αντικείμενο νεαρό γιατί διατηρούσε δεσμό με το κορίτσι. 

    Ο πατέρας του κοριτσιού επιτέθηκε με λοστό στο νεαρό και συνελήφθη για οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.  
    Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη καταγγελία 18χρονου χθες το βράδυ, δέχτηκε επίθεση με μεταλλικό λοστό από τον 39χρονο, ενώ κληθέντες Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ