• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

    Λασίθι: Εικόνες καταστροφής, μια μέρα μετά τη φωτιά - Δείτε φωτογραφίες!


    Ο απολογισμός της φωτιάς είναι τρία καμμένα σπίτια, δυο αυτοκίνητα, μια μηχανή, θερμοκήπια και 50 συνολικά στρέμματα καλλιεργήσιμης περιοχής.

    Υπό έλεγχο, λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας (30-07-2012), τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Μαύρος Κόλυμπος, στον Κουτσουρά του Δήμου Ιεράπετρας. Η κινητοποίηση του κόσμου και της πυροσβεστικής ήταν άμεση. Στο σημείο, έσπευσαν ένα όχημα από την Ιεράπετρα με τρία άτομα, τρία οχήματα από τη Σητεία με έξι άτομα, δύο υδροφόρα οχήματα του Δήμου Ιεράπετρας, δύο του Δήμου Σητείας και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας.

    Παρά την άμεση κινητοποίηση και τις προσπάθειες όλων, η φωτιά λόγω της έντασης των ισχυρών ανέμων, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα και οι καταστροφές που προκάλεσε, αρκετά μεγάλες. Ο απολογισμός της, τρία καμμένα σπίτια, δυο αυτοκίνητα, μια μηχανή, θερμοκήπια και 50 συνολικά στρέμματα δασώδης και καλλιεργήσιμης περιοχής.
    ΦΩΤΟ από flashnews.gr
    ΦΩΤΟ από flashnews.gr
    ΦΩΤΟ από flashnews.gr
    ΦΩΤΟ από flashnews.gr

    Ευθύνες, ρίχνουν στη ΔΕΗ οι πληγέντες. Μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, η κ. Παπαδάκη, ιδιοκτήτρια κατοικίας που κάηκε, κατηγόρησε για αμέλεια τη ΔΕΗ και ευχήθηκε να μην περάσει άλλη οικογένεια τη δική της τραγωδία. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ