• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

    Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑ Αντ. Σαμαράς: ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει Ελλάδα εκτός ευρώ

    Αντ. Σαμαράς: ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει Ελλάδα εκτός ευρώ

    Το διακύβευμα των εκλογών είναι η ύπαρξη μας ως έθνος τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα.
    Το λόμπι της δραχμής μας διώχνει από το ευρώ, για να λεηλατήσουν τον εθνικό μας πλούτο, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    Υπάρχουν  κάποιοι έξω από την Ελλάδα που θέλουν να τη βγάλουν από το ευρώ, να τη φάει ο λύκος και να παραδειγματιστούν άλλες χώρες, σημείωσε ο κ. Σαμαράς.

    Αναφερόμενος στο δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times, που προτρέπει τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΔ, έκανε λόγο για στημένες προβοκάτσιες και υποδείξεις. «Να τις κάνουν αλλού», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ.

    Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην «Κουμουνδούρου» λέγοντας ότι, ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει Ελλάδα εκτός ευρώ.

    Ο κ. Σαμαράς έθεσε ως κεντρικό άξονα της πολιτικής του την αλλαγή οικονομικής πολιτικής με ανάπτυξη και δουλειές για να αποφύγει η χώρα ένα νέο χειρότερο μνημόνιο.

    Από τον Νοέμβριο μιλούσαμε  για επαναδιαπραγμάτευση επισήμανε, προσθέτοντας πως θα είναι καταστροφικό, αν έλθουμε σε ρήξη με τους εταίρους μας.

    Προέβλεψε ότι, εάν ο επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα συνθηκολογήσει και θα οδηγηθούμε σε «μνημόνιο Τσίπρα».

    Αναφερόμενος σε θέματα ασφάλειας κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι, θέλει να αφοπλίσει την αστυνομία και να φέρει στην Ελλάδα και άλλους λαθρομετανάστες.

    Κατηγόρησε επιπλέον τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, θέλει την Ελλάδα απομονωμένη χωρίς διεθνείς συμμαχίες.

    Τέλος στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, όπως είπε, τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά για τη χώρα.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, επιδιώκει ακυβερνησία πρότεινε τη συγκρότηση κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ