• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

    Σπαρακτικές εικόνες στο σημείο δολοφονίας του Σπ. Πουκαμισά



    Φίλοι, γνωστοί, άτομα που τους βοήθησε, συνάδελφοί του και δεκάδες απλοί άνθρωποι προσέρχονται στο σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας του άτυχου Σπύρου Πουκαμισά στο Ρέντη, προκειμένου να εναποθέσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του.
    Σπαρακτικές εικόνες στο σημείο δολοφονίας του Σπ. Πουκαμισά
    Τα φαρμακεία του Πειραιά θα παραμείνουν αύριο κλειστά σε ένδειξη πένθους για τη δολοφονία του συναδέλφου του.

    Ο 52χρονος Σπύρος Πουκαμισάς δέχθηκε τις σφαίρες των αδίστακτων δραστών που θέλησαν να του αποσπάσουν την τσάντα που κρατούσε.

    Λίγο νωρίτερα είχε κλείσει το φαρμακείο, που διατηρούσε στη συμβολή των οδών Νικολαΐδη και Περικλέους, και ετοιμαζόταν να μεταβεί στη συνεδρίαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, του οποίου μέλος του Δ.Σ.

    Τα τελευταία λόγια

    Την ίδια ώρα συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια, που φέρεται να είπε στους δολοφόνους του.   «Πάλι ληστεία μου κάνετε; Τι να μου πάρετε πια; Με έχουν καταληστέψει…», είπε, πριν πέσει νεκρός.

    Οι έρευνες 

    Εν τω μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό των δολοφόνων.

    Η αστυνομία εκτιμά πως οι ληστές δεν χτύπησαν τυχαία αλλά είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν λεπτομέρειες για την καθημερινότητα και τις κινήσεις του άτυχου φαρμακοποιού.

    Οι έρευνες επικεντρώνονται στις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων και το ενδεχόμενο κάποιος περαστικός να συγκράτησε τον αριθμό των πινακίδων του οχήματος.

    Επίσης μελετάται το ενδεχόμενο οι κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας να έχουν καταγράψει την κίνηση του αυτοκινήτου.

    Για την ώρα γίνεται λόγος για δύο άτομα που επιχείρησαν να αποσπάσουν με βία από τον 52χρονο τσάντα με άγνωστο ποσό χρημάτων, αλλά όταν εκείνος αντιστάθηκε, αυτοί τον πυροβόλησαν και σύμφωνα με μαρτυρίες διέφυγαν ένα κίτρινο ΙΧ αυτοκίνητο γαλλικής μάρκας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ