• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

    Έτοιμος για πρόκριση και θέαμα


    Για πρώτη φορά φέτος οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα επιδιώξουν αρχικά να πάρουν την πρόκριση αλλά και να προσφέρουν θέαμα.

    Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Οντένσε (21:45 CONN-X TV) για τον επαναληπτικό του 3ου γύρου των προκριματικών του Champions League.

    Έχοντας υπέρ το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1), η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα κυνηγήσει το εισιτήριο που της δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών. Τα βλέμματα ωστόσο θα είναι καρφωμένα στο νέο απόκτημα της ομάδας. Στον Ισπανό επιθετικό Τότσε που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, έστω και ως αναπληρωματικός, όπως άφησε να φανεί στις δηλώσεις του ο προπονητής των «πρασίνων».   

    Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, τη Δευτέρα το απόγευμα, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θέλει τον κόσμο δίπλα της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αύριο θέλω να τους δω όλους, έστω και αν δεν θα μπορώ να τους μετρήσω γιατί δεν θα έχω τον χρόνο».

    Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, εκτός του Βιτόλο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει και στους Κουίνσι και Ζέκα.

    «Δυστυχώς ο Κουίνσι δεν θα παίξει. Ο Ζέκα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Τότσε ίσως παίξει», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

    Η πιθανή 11άδα με την οποία θα ξεκινήσουν τον αγώνα οι «πράσινοι» είναι :

    Τερματοφύλακας θα είναι ο Τζόρβας, στόπερ οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι, δεξιά ο Βύντρα, αριστερά ο Σπυρόπουλος, αμυντικός μέσος ο Σιμάο, δεξιός εσωτερικός μέσος ο Κατσουράνης, αριστερός ο Νίνης, δεξί χαφ ο Μαρίνος και αριστερός εξτρέμ ο Λέτο. Στην κορυφή της επίθεσης δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι στο αρχικό σχήμα αλλά ο Τότσε μοιάζει πιο έτοιμος έναντι του Πετρόπουλου.

    Σισέ παρόντος

    Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρίσκεται και μια από τις μεγάλες αγάπες των οπαδών του τριφυλλιού. Ο Τζιμπρίλ Σισέ - όπως είχε υποσχεθεί - αναμένεται να παρακολουθήσει το παιχνίδι από τα επίσημα του γηπέδου.

    Οικονομικά οφέλη από την πρόκριση
    Η πιθανή πρόκριση του Παναθηναϊκού θ’ αποφέρει στα «πράσινα ταμεία» το ποσό των 2,1 εκατ. ευρώ. Θα εξασφαλίσει τα 3 εκατ. ευρώ του Europa League και θα δώσει ελπίδα για την υπέρβαση των 15 εκατ. στους ομίλους του Champions League.



    real

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ