• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 22 Απριλίου 2018

    Νέα εφαρμογή θα επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει τους πάντες μέσω δορυφόρων

    Διαβάζουμε στο cnbc:
    Η EarthNow, σχεδιάζει να συνενώσει όλους τους δορυφόρους της Γης. Όταν λέμε ότι θα τους συνενώσει εννοούμε ότι θα δουλεύουν όλοι μαζί σαν ένα σύνολο ώστε να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα.
    Μόλις αυτό το έργο ολοκληρωθεί, οι δορυφόροι θα έχουν την δυνατότητα να καταγράφουν τα πάντα σε πραγματικό χρόνο. Με λίγα λόγια θα είναι δυνατό ο δορυφόρος να βλέπει τι κάνει ο καθένας κάθε στιγμή και κάθε ώρα, σε όποιο σημείο της γης και αν βρίσκεται.
    Η εταιρία SoftBank και ο Μπίλ Γκέιτς, χρηματοδοτούν αυτό το έργο.
    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το «σύμπλεγμα» των δορυφόρων θα μπορεί να μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο, εικόνες από την Γη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Ο καθένας θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές τις εικόνες αρκεί να έχει οποιαδήποτε συσκευή η οποία μπορεί να συνδεθεί το Internet.
    Η Earth Now στην ουσία είναι μια εφαρμογή η οποία θα σου επιτρέπει να βλέπεις τα πάντα και τους πάντεςαπό απόσταση. Όπως λοιπόν θα μπορεί να παρακολουθεί τους πάντες ο απλός πολίτης, έτσι θα μπορεί και η Παγκόσμια κυβέρνηση. Στο παιχνίδι θα μπουν και διάφορες εταιρίες οι οποίες θα βλέπουν τις συνήθειες του καταναλωτικό τους κοινού.
    Με λίγα λόγια η ανθρωπότητα θα χάσει εντελώς την ελεύθερή της βούληση και αυτό θα φέρει τον όλεθρο. Βέβαια οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να παραδώσουν τον εαυτό τους στην τεχνολογία γιατί έχουν φάει «μπόλικη» προπαγάνδα μέσα από το Χόλιγουντ.
    Οι περισσότεροι είναι μαθημένοι στο να μοιράζονται τις προσωπικές τους πληροφορίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οπότε δεν θα τους προκαλέσει εντύπωση μια εφαρμογή η οποία θα επιτρέπει στον καθένα να βλέπει που βρίσκονται.
    Δεν είναι υπερβολικά τα όσα διαβάσατε παραπάνω αλλά άκρως αληθινά.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ