• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

    Ερμής Τρισμέγιστος: Προφητεία 20.000 ετών για το Σήμερα

    Τα κείμενα που αποδίδονται στον Ερμή τον Τρισμέγιστο απεκρύβησαν συστηματικά από το επιστημονικό και το ιερατικό…. κατεστημένο εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια.
    Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος έζησε πριν από περίπου 20.000 χρόνια στην Αίγυπτο, την πραγματική Νότια Ελλάδα.
    Διαβάστε τι προφήτευσε στον μαθητή του Ασκληπιό, δεκάδες χιλιάδες χρόνια, πριν από την εποχή που ζούμε :


    Γιατί κλαις Ασκληπιέ;;; Πολύ περισσότερα και χειρότερα θα πάθει η Αίγυπτος και σε πολύ μεγαλύτερες συμφορές θα βυθιστεί, αυτή η κάποτε ιερή χώρα, που αγαπούσε πάρα πολύ τη θεϊκότητα.
    Καθώς θα προτιμάται το σκοτάδι από το φώς και ο θάνατος θα θεωρείται πιο ωφέλιμος απ την ζωή. Κανείς δεν θα κοιτάζει ψηλά τον ουρανό. Ο ευσεβής θα θεωρείται τρελός και ο ασεβής σοφός. Ο Εμπαθής θα θεωρείται γενναίος και ο κακός θα θεωρείται ενάρετος.
    Γιατί η ψυχή και όλα όσα υπάρχουν γύρω από αυτήν στα οποία βασιζόμενη γεννήθηκε με την ιδιότητα της αθανασίας ή ακολουθώντας τα την απέκτησε όπως σας εξήγησα θα θεωρούνται όχι μόνο γελοία, αλλά και μάταια.
    Πίστεψε με όμως και σε αυτό. Θα οριστεί θανατική ποινή γιαυτόν που θα αφιερωθεί στη λατρεία του νού. Θα θεσπιστούν νέα δίκαια με νέους νόμους.
    Τίποτα το ιερό , τίποτα το όσιο , τίποτα αντάξιο του ουρανού και των επουρανίων δεν θα ακούγεται και δεν θα πιστεύετε με το νού.
    Ας είναι καταραμένος ο χωρισμός των θεών (των αγγελικών πλασμάτων που ο Θεός είχε στείλει διαβάστε αναλυτικά εδώ : http://tinyurl.com/z5xonf8) από τους ανθρώπους.
    Θα παραμείνουν μόνο οι επιζήμιοι άγγελοι (οι δαίμονες του Σαμαέλ Σατανά) , οι οποίοι θα αναμειχθούν με τους ανθρώπους και θα τους καταναγκάζουν να εμπλέκονται σε κάθε συμφορά θράσους , σε πολέμους , σε αρπαγές , σε απάτες και σε όλες εκείνες τις ενέργειες που αντιτίθενται στη φύση της ψυχής. Οι θεϊκές φωνές θα σιωπούν μπροστά στη λογοκρισία.
    Για τους καρπούς της γής θα επέλθει η αλλοίωση (προφητεύει πριν 20.000 χρόνια τα μεταλλαγμένα) η γή δεν θα είναι πλέον γόνιμη και ο ίδιος ο αέρας θα είναι μολυσμένος από μία οικτρή νάρκωση (Προφητεύει τα chemtrails και την όλη μόλυνση που φέρνει αποχαύνωση και νάρκωση του παγκόσμιου λαού)
    Έτσι θα είναι ο κόσμος όταν θα επέλθει η γήρανσή του. Η ασέβεια , η αταξία , ο παραλογισμός θα κυριαρχεί σε κάθε αγαθό.
    Τότε, όταν όλα αυτά συμβούν Ασκληπιέ, εκείνος ο Κύριος και πατέρας , ο Θεός θα επαναφέρει τον κόσμο στην αρχική του μορφή.
    Όπως βλέπετε όλα είναι γραμμένα.
    Για να επανέλθει ο κόσμος αυτός ο ψεύτικος στα ίσια του και να έρθει, όπως λέμε, στην προσευχή που μας έδωσε ο Χριστός, η βασιλεία Του επί της Γής , πρέπει να έρθει αυτός που θα χωρίσει την ήρα από το σιτάρι.
    Ο Πολέμαρχος του Θεού Γαρ Εγγύς
    Πηγή : Τόμος 4 Γιατί και Πώς (Δημοσθένης Λιακόπουλος)
    ΕΛ HUNTER 888

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ