• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

    Φάντασμα σε εταιρεία scrap τρομοκρατεί τους υπαλλήλους - Το φωτογράφισαν κατά λάθος

    Οι υπάλληλοι σε εταιρεία ανακύκλωσης και αγοράς μετάλλων scrap στην Αγγλία, τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν πως σε μία φωτογραφία που τράβηξαν εμφανίζονταν το φάντασμα μίας γυναίκες, να κοιτά έξω από παράθυρο της εταιρείας.
    Ο διευθυντής της εταιρείας Taroni στο Aston του Birmingham, ζήτησε από τον ανιψιό του Wesley Topham να βγάλει μία φωτογραφία του κτιρίου, ώστε να την χρησιμοποιήσει στο σάιτ της εταιρείας, όμως ο Chris Ward σοκαρίστηκε όταν είδε ένα πρόσωπο να κάνει την εμφάνισή του στο παράθυρο της εταιρείας και τώρα καλεί μέντιουμ να τον βοηθήσει.
    gost_2.JPG
    Οι εργάτες στην εταιρεία scrap φοβούνται να εισέλθουν στο συγκεκριμένο δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη, αφού μετά την εμφάνιση της γυναίκας έχουν ακούσει περίεργους ήχους, έχουν παρατηρήσει έγγραφα να εξαφανίζονται μυστηριωδώς και την θερμοκρασία του δωματίου να σημειώνει ξαφνικά μεγάλη πτώση.
    gost_3.JPG
    Πρόσφατα όταν οι πέντε μεγαλόσωμοι υπάλληλοι έφτασαν στην εταιρεία, την βρήκαν πλημμυρισμένη.
    Κάποιος ή... κάτι είχε σπάσει την τουαλέτα στο μπάνιο αλλά το περίεργο ήταν πως το συναγερμός της εταιρείας δεν χτύπησε ποτέ.
    gost_4.JPG
    Σύμφωνα με τον 51χρονο κ. Ward, ήδη το σκέφτεται δύο φορές κάθε φορά που θα χρειαστεί να πάει στην συγκεκριμένη αποθήκη ενώ όπως αναφέρει, άλλοι υπάλληλοι του έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν να μπουν στο συγκεκριμένο δωμάτιο.
    Οι εργάτες Wesley Topham, Stan Baldwin και Dean Topham, λένω πως ένας πελάτης, άρχισε να φωνάζει ότι είδε κάτι στον τοίχο ενώ όπως σημειώνουν πως η θερμοκρασία πέφτει τόσο πολύ και ξαφνικά που τους κόβεται η ανάσα.
    gost_5.JPG
    Οι επισκέπτες της σελίδας της εταιρείας στο Facebook ισχυρίζονται ότι βλέπουν και μία δεύτερη φιγούρα στα δεξιά της φωτογραφίας, ένα λυπημένο αγόρι.
    gost_6.JPG
    Το φάντασμα της ηλικιωμένης γυναίκας που έκανε την εμφάνισή του στο βικτοριανής εποχής κτίριο, παραμένει ένα μυστήριο.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ