• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

    Συνεχίζεται το όνειρο για την Κολομβία (vid)

    Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκες που πέτυχε και τα δύο γκολ η Κολομβία νίκησε την Ουρουγουάη με 2-0 και πέρασε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία.

    Ο άσος της Μονακό ήταν ασταμάτητος στο ματς αυτό και με τα γκολ που πέτυχε στο 28' και στο 50' έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση. Μάλιστα το πρώτο ήταν ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση τέρμα ίσως το καλύτερο του Μουντιάλ μέχρι τώρα. Η Κολομβία λοιπόν ήταν καλύτερη και πέρασε δίκαια στους «8» για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι Ουρουγουανοί δεν μπόρεσαν να βρουν απαντήσεις στις εμπνεύσεις του Ροντρίγκες και του Κουαδράδο που βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα. Από την άλλη για την ομάδα του Ταμπάρες η απουσία του Σουάρες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Χωρίς τον ηγέτη της η «Σελέστε» δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της επιθετικά με τον Καβάνι να είναι απελπιστικά μόνος. Η Ουρουγουάη όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ και με γεμίσματα αλλά ο Οσπίνα καθάρισε όλες τις φάσεις.

    Κολομβία: Οσπίνα, Ζαπάτα, Γιέπες, Ζούνιγκα, Αρμέρο, Αγκιλάρ, Σάντσες, Κουαδράδο (81' Γκουαρίν), Ροντρίγκες (85' Ράμος), Γκουτιέρες (68' Μεχία), Μαρτίνες

    Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Χιμένες, Γκοντίν, Κάσερες, Α. Περέιρα (53' Ραμίρες), Γκονζάλες (67' Ερνάντες), Αρεβάλο, Μ. Περέιρα, Ροντρίγκες, Καβάνι, Φορλάν (53' Στουάνι)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ